Waarom je niet te laat moet zijn met het bestellen van een sinterklaascadeau

Waarom je niet te laat moet zijn met het bestellen van een sinterklaascadeau

Het sinterklaasfeest is een van de allermooiste tradities die wij in Nederland hebben. Het is er eentje die over de jaren heen stukje voor stukje moderner wordt, maar zeker niet snel zal verdwijnen. Het is bovendien een perfect moment om je personeel, zakelijke relaties of klanten te verrassen met een uniek geschenk dat de band met jouw bedrijf of organisatie helpt te versterken. Maar wacht niet te lang. Hoe eerder je bestelt, hoe beter. We leggen je uit waarom!

OP = OP

Op = Op

Het klinkt misschien logisch, maar we zeggen het toch ... OP = OP.

Als je pas 1 รก 2 weken van tevoren op zoek gaat naar een mooi sinterklaasgeschenk, is de kans groot dat veel producten en vullingen niet meer te verkrijgen zijn. Dat betekent natuurlijk niet dat we dan niks meer voor je kunnen betekenen.

We werken onze producten elke dag bij, zo is het altijd duidelijk welke opties je nog wel hebt! Ook zetten we snel nieuwe producten voor je klaar die we nog op tijd voor je kunnen personaliseren.

Wees op tijd voor de meest unieke productenChocoladeletter met eigen verpakking

Bij Sinterklaasgeschenken.nl lopen zijn we marktleider in het maken van de meest originele en unieke geschenken. We doen het net even anders dan andere relatiegeschenken bedrijven. Een geschenk aanbieden dat je ook al bij 10 andere relatiegeschenk bedrijven kunt bestellen is er niet eentje die wij graag aanbieden.

Wil je de meest unieke Sinterklaascadeaus bestellen met bijvoorbeeld een prachtige all-over bedrukking? Wees er dan snel bij. De producten met de meest bijzondere producten, vulling en personalisering kosten namelijk meer tijd om te maken. Hoe eerder wij je bestelling ontvangen, hoe groter de kans dat we het product nog voor je kunnen maken!

LevertijdLevertijd

De feestdagen zijn voor iedereen altijd de drukste dagen van het jaar, zo ook voor ons. Tijdens de feestdagen is het simpelweg niet mogelijk om binnen een paar dagen een volledig uniek en gepersonaliseerd geschenk af te leveren. Dit is overigens bij elke sinterklaascadeau aanbieder het geval.

Standaard gaan wij uit van 5 - 10 werkdagen levertijd. Wil je zeker weten dat je sinterklaascadeaus met personalisatie op tijd aankomen? Zorg er dan voor dat je ruim 2 weken van tevoren je bestelling plaatst.

Wanneer dan wel bestellen?

Als je vlak van tevoren pas op zoek gaat, kun je vaak niet meer jouw perfecte cadeau bestellen. Maar wanneer moet je dan wel bestellen, zodat je wel het ideale sinterklaascadeau kan bestellen? We raden altijd aan om het sinterklaascadeau zo vroeg mogelijk te bestellen. Zo kun je nog kiezen uit ons gehele assortiment!

Vanaf halverwege november kan het voorkomen dat sommige geschenken niet meer te bestellen zijn. Wees dit dus voor en bestel je geschenk of pakket dus al in oktober of september.