Welke chocoladeletter heeft het meeste chocola?

Welke chocoladeletter heeft het meeste chocola?

Als er een ding niet mag ontbreken bij sinterklaas is het wel snoepgoed: pepernoten, kruidnoten marsepein en natuurlijk chocoladeletters. Veel mensen kopen een chocoladeletter met de eerste letter van de voornaam. Hebben personen wiens naam met een M of B begint nou geluk en krijgen zij de grootste chocoladeletter? Wij zochten voor je uit welke chocoladeletter de meeste chocola heeft.

Evenveel chocolade

Heb jij een voornaam die met de letter I of L begint en heb je het gevoel dat jij altijd de kleinste chocoladeletter ontvangt? Dan helpen wij je graag uit deze droom. Alle chocoladeletters bevatten namelijk evenveel chocolade. Kijk maar eens naar het gewicht op de verpakking van de letter. Je zal zien dat ze allemaal even zwaar wegen. De letter I is veel dikker dan de W, ondanks dat die wat kleiner is. Zo heeft iedere letter dezelfde hoeveelheid chocolade.

Favoriete chocoladeletter van de Nederlanders

Je bent trouwens niet de enige die zich afvroeg welke chocoladeletter het meeste chocola heeft. De bestverkochte letters zijn namelijk ook de M en de W. Alle hebzuchtige personen die deze letter kiezen om zo veel mogelijk chocolade voor hun geld te hebben, komen dus van een koude kermis thuis. Naast de M en de W vliegen trouwens ieder jaar ook de chocoladeletters met de S en de P als warme broodjes (of chocoladeletters) over de toonbank. Deze letters staan uiteraard voor Sint en Piet.

Chocoladeletter decoratie

Chocoladeletters bestellen

Hebben we je nu warm gemaakt voor chocoladeletters? Bij ons kun je een breed assortiment chocoladeletters bestellen in verschillende varianten. Zo hebben we blikken gevuld met kleine chocoladeletters, kunnen we chocoladeletters bedrukken met jouw eigen bedrijfslogo en hebben we natuurlijk standaard chocoladeletters in melk, puur en wit. En als je het je afvraagt: al onze chocoladeletters bevatten evenveel chocolade.