• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sint Cracker

Basisprijs per stuk € 4,75 € 5,75 incl. BTW
Een Engelse kersttraditie nu ook verkrijgbaar als sinterklaasgeschenk. De cracker is volledig naar wens samen te stellen.
Sint Cracker

Engelse traditie in een Nederlands uitvoering!

De christmas cracker is een eeuwenouder traditie in Engeland. Een leuk presentje dat tijdens kerstdiners of op feestjes wordt uitgedeeld aan de gasten. Iedere cracker bevat een kroontje, een spreuk, grap of andere tekst (op een kaartje) en een cadeautje of lekkernij.

Dit jaar gaat Sint de concurrentiestrijd met de kerstman weer aan! Hierbij komt hij met zijn eigen Sint Cracker, gevuld met een kaartje met tekst naar keuze, een kroontje en een heerlijke vulling.

Standaard bestel je de cracker met een zakje kruidnoten, maar er is veel meer mogelijk! We helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke cracker, aan de hand van je wensen en/of het budget.

Personaliseren

De cracker is te personaliseren door middel van een kaartje, dat wij aan de cracker hangen. Het kaartje wordt standaard enkelzijdig, full colour bedrukt. Kies voor het standaard ontwerp, met toevoeging van een logo en/of eigen tekst, of maak een volledig eigen ontwerp. Download dan even de werktekening en gebruik deze om je ontwerp in op te maken.

Ook het kaartje in de cracker ontwerp je zelf. Het kaartje wordt oorspronkelijk gebruikt voor een spreuk, gedicht, grap of weetje. Zet de traditie door of gebruik het kaartje voor een ander doeleinde. Bijvoorbeeld als tegoedbon!

Sint Cracker

Specificaties

Afmetingen 32,5 cm x 5,5 cm
Gewicht 65 gram
Inhoud 35 gr. kruidnoten; kroontje; kaartje

Downloads

Sint Cracker

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaartjes wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Sint Cracker

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sint Cracker

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 4,75 (€ 5,75 incl. BTW)
100 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
250 € 4,10 (€ 4,96 incl. BTW)
500 € 3,75 (€ 4,54 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!