Banketletter s of m

Basisprijs per stuk € 8,30

Heerlijke banketletters. Ambachtelijk, vers en op bestelling gebakken. Gevuld met zuivere amandelspijs. Met deze roomboter amandelletter haal je bakkerskwaliteit in huis. Leverbaar in letter S of M en desgewenst in doos met eigen sticker.

Banketletter s of m

Banketletter S of M in gepersonaliseerde doos

Omze heerlijke roomboteramandelletters zijn van echte bakkerskwaliteit. Deze heerlijke amandelletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Wij garanderen een letter van topkwaliteit! De banketletters die je bij ons afneemt worden altijd vers op bestelling gebakken door onze eigen banketletterbakkers. Zo weet je zeker dat jouw geschenk van hoge kwaliteit is.

De banketletters leveren wij in alle vormen. In dit geval de S of M. Deze letters worden verpakt in een geschenkdoos, die wij naar wens personaliseren met een logo en persoonlijke tekst. Kies voor een kleine ronde sticker of een sticker zo groot als de deksel van de doos. Beide sticker worden all-over full colour bedrukt.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters per pallet.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

 

Banketletter s of m

Specificaties

Inhoud Banketletter S of M
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter s of m

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is. 

Banketletter s of m

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter s of m

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?