• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter s of m

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Heerlijke banketletters. Ambachtelijk, vers en op bestelling gebakken. Gevuld met zuivere amandelspijs. Met deze roomboter amandelletter haal je bakkerskwaliteit in huis. Leverbaar in letter S of M en desgewenst in doos met eigen sticker.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter s of m

Banketletter S of M in gepersonaliseerde doos

Omze heerlijke roomboteramandelletters zijn van echte bakkerskwaliteit. Deze heerlijke amandelletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Wij garanderen een letter van topkwaliteit! De banketletters die je bij ons afneemt worden altijd vers op bestelling gebakken door onze eigen banketletterbakkers. Zo weet je zeker dat jouw geschenk van hoge kwaliteit is.

De banketletters leveren wij in alle vormen. In dit geval de S of M. Deze letters worden verpakt in een geschenkdoos, die wij naar wens personaliseren met een logo en persoonlijke tekst. Kies voor een kleine ronde sticker of een sticker zo groot als de deksel van de doos. Beide sticker worden all-over full colour bedrukt.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters per pallet.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter s of m

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 1 banketletter
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Banketletter s of m

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Banketletter s of m

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter s of m

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?