Roomboter amandelletter van A tot Z

Basisprijs per stuk € 7,95

Heerlijke roomboter amandelletter in een lettervorm naar keuze. Bestel deze ambachtelijke banketletters online van A t/m Z. De doos kun je personaliseren door middel van een sticker.

Maximaal 1 tekens

Roomboter amandelletter van A tot Z

De échte roomboter amandelletter maken wij van A tot Z!

Banketletter is de bekendste naam voor deze lekkernij, maar als je het hebt over een roomboter amandelletter dan heb je het over de echte ambachtelijke banketletter! Dit is echt andere koek! Een banketletter gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs, zoals onze letters, is niet te vergelijken met een banketletter van supermarktkwaliteit. Proef het verschil zelf!

Wij bakken de banketletter in vrijwel iedere gewenste vorm. Van de letters A tot Z, maar zelfs uw logo als banketletter is een optie.

Niet alleen de banketletter maken wij gepersonaliseerd in iedere vorm, ook de banketletterdoos kunnen wij voor u personaliseren. Een eigen logo en tekst of zelfs een gedicht op een gezellige Sinterklaas doos, lijkt u dat wat? Wij personaliseren de banketletterdoos op verschillende manieren. U kunt kiezen voor de standaard doos met een eigen logo en tekst (bijvoorbeeld een kort gedicht) op een sticker, of een witte doos met een zelf ontworpen sticker die het gehele deksel bedekt. Wij helpen u graag bij de personalisering van uw banketletterdoos en rekenen hiervoor startkosten van €37,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Roomboter amandelletter van A tot Z

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 1 Banketletter

Downloads

Roomboter amandelletter van A tot Z

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Roomboter amandelletter van A tot Z

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Roomboter amandelletter van A tot Z

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95
100 € 7,75
250 € 7,49
500 € 7,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!