Banketletters in alle vormen en maten

Banketletters in alle vormen en maten

Vaak is een banketletter in een andere vorm dan de gebruikelijke S of M, zeldzaam. Wij van Sinterklaasgeschenken.nl, bieden veel meer mogelijkheden. Banketletters bestellen kan bij ons in alle letters van het alfabet. Van A tot en met Z kun je bij ons terecht. Om het helemaal af te maken kun je ook bij ons terecht voor banketletters in de vorm van een cijfer.

Assortiment van banketletters

Hoe leuk is het om jouw bedrijfsnaam, afkorting of beginletter van het bedrijf, uit te schrijven in banketletters. Wij houden van een uitdaging en hebben daarom een groot assortiment voor banketletters. Het is een uitdaging, gezien niet alle letters even makkelijk te maken zijn. De S bijvoorbeeld is een ongedeelde gebogen staaf en is makkelijker te maken dan een letter die is verdeeld in verschillende stukjes zoals bijvoorbeeld de K of de R. Naast onze amandelletters hebben wij ook een banketstaaf in ons assortiment zitten.

Banketletter P

Mogelijkheden voor het personaliseren van banketletter geschenken

Een geschenk geven aan het personeel aan het einde van het jaar is leuk, maar een geschenk geven met een eigen logo van het bedrijf erop is nog veel leuker. De letters worden geleverd in een geschenkdoos met hierop een sticker die wij naar jouw wens kunnen personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo of met een eigen tekst. Zo kun je een persoonlijke draai geven aan dit heerlijke geschenk.

Banketletter in verzenddoos

Onze banketletters, volledig volgens het clean label beleid

Onze banketletters zijn volledig volgens het clean label beleid. Dat betekent dat er weinig E-nummers op de verpakking staan. Met een clean label wordt er bewust gekeken naar wat er voor jou van belang is. De ingrediënten moeten herkenbaar zijn en iedereen moet kunnen begrijpen wat er in zijn of haar eten is verwerkt. Voor vragen over onze banketletters kan je uiteraard contact met ons opnemen.