Banketstaaf

Basisprijs per stuk € 5,49

Een heerlijke en ambachtelijke banketstaaf, versgebakken door de bakker. Kies voor een sticker met eigen bedrukking op de doos.

Banketstaaf

Een klassieker van een banketstaaf bestellen

Ook de echte klassieker, onze ambachtelijke banketstaaf, wordt vers gebakken door onze warme bakker. Dit gebeurt op bestelling, zodat de banketstaaf altijd vers is! Een banketstaaf gebakken met een roomboter kostdeeg en gevuld met zuiver amandelspijs, is er één van topkwaliteit. Zoals je van ons kunt verwachten. Bestel de banketstaaf, ook wel amandelstaaf genoemd, online en geef de door jou gewenste leverdatum op. Zo krijg je de banketstaven altijd vers afgeleverd!

Deze heerlijke banketstaaf leveren wij in een geschenkverpakking die wij natuurlijk voor je kunnen personaliseren. Zo kunnen we de banketstaafverpakking voorzien van een sticker met eigen logo en tekst. Een leuke manier om een persoonlijke boodschap door te geven.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de Onze medewerkers. Zij helpen je graag met je gepersonaliseerde bestelling van deze heerlijke banketstaaf!

Specificaties banketstaaf
Gewicht: 250 gram
Vulling: amandelspijs
Personalisatie: De doos van de banketstaaf kun je bestellen met een sticker met eigen logo en tekst.

De minimale bestelhoeveelheid van de banketstaaf is 50 stuks.

Banketstaaf

Specificaties

Gewicht 250 gram
Inhoud 250 gram banketstaaf

Downloads

Banketstaaf

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Banketstaaf

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketstaaf

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
4 € 4,99
25 € 5,49
100 € 5,39
250 € 5,29
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!