De leukste nieuwe Sinterklaasgeschenken voor klanten en personeel voor 2021

De leukste nieuwe Sinterklaasgeschenken voor klanten en personeel voor 2021

Nu we aangekomen zijn in de laatste maanden van het jaar en de klok een uurtje is teruggegaan duurt het niet lang meer: Sinterklaas komt eraan. Over anderhalve week zet de Goedheiligman weer zijn eerst voet op Nederlandse bodem en over een maand is het al pakjesavond. Wil je jouw klanten en/of personeel verrassen met een sinterklaasgeschenk wat ze nog nooit hebben gehad? Lees dan snel verder, want wij lichten 3 nieuwe sinterklaasgeschenken voor 2021 uit.

De Zak van SinterklaasDe zak van sinterklaas

"De Zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas". Als we onze geschenkbedenkers moeten geloven, gaat een sinterklaasgeschenk dit jaar niet beter smaken dan de Zak van Sinterklaas. Een geschenk in een jute zakje mag met Sinterklaas uiteraard niet ontbreken. In deze jute zak vind je de lekkerste kruidnoten die je ooit hebt gegeten: de Milka Bastogne kruidnoten. Als je er eenmaal één hebt geproefd, wil je ze allemaal in een keer opeten. Verder vind je in de Zak van Sinterklaas nog meer échte sinterklaaslekkernijen terug: een chocoladeletter S, chocolade munten en sinterklaasschuimpjes. Dat wordt snoepen op pakjesavond!

Tony’s Chocolonely Sintreep

Tony's chocolonely sintreep

De chocoladerepen van Tony’s Chocolonely zijn toch wel de allerlekkerste repen die er zijn. Om van Sinterklaas een nog groter feest te maken zijn er dit jaar Tony’s in sinterklaaseditie. Kies uit een melkreep met stukjes pepernoot, melkreep met stukjes marsepein of pure reep met stukjes pepernoot. We beloven je dat je dit jaar geen lekkerdere chocoladeletter gaat vinden! Bij deze sintreep kan je chocolademunten toevoegen om het geschenk helemaal af te maken. De reep wordt verzonden in een transparant zakje met een persoonlijke tag die je helemaal zelf kan opmaken in sinterklaasstijl.

Favoriet van SintTony in verzenddoosje

Nog meer Tony’s Chocolonely feest! In het schattige Favoriet van de Sint geschenk vind je naast een Tony reep naar keuze een chocoladeletter S en chocolademunten terug. Je kan voor de Tony’s reep uit maar liefst 12 smaken kiezen, zo kan je altijd gaan voor je favoriete reep. Bij dit product kan je ook nog is kiezen uit drie verschillende verzenddoosjes. Alle drie hebben ze een totaal verschillend ontwerp. Kies welke je het leukst vindt. Het leuke bij Favoriet van de Sint is dat je het geschenk naar verschillende adressen kunt sturen. Het verzenddoosje past namelijk precies door de brievenbus. Zeker als jouw medewerkers thuis werken of je relaties door heel het land zitten, is dit een perfecte uitkomst! Het enige wat je hoeft te doen is een adressenbestand te uploaden en wij regelen de rest. Zo kan je lekker rustig voorbereiden op het heilig avondje!

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke nieuwe sinterklaasgeschenken die je in 2021 uit kan delen aan personeel en relaties. Kijk snel bij ons overzicht van nieuwe producten!