• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

De Zak van Sinterklaas

Basisprijs per stuk € 7,85

♫ De zak van Sinterklaas ♫

Heel veel lekkers in een jute zak met persoonlijke zaktag. De jute zak van Sinterklaas wordt gevuld met onder andere Milka kruidnoten, chocolade munten en een chocoladeletter.

De Zak van Sinterklaas

'T heerlijk avondje is gekomen

Tover enorm veel lekkers uit de zak van Sinterklaas. Ons testpanel is het er unaniem over eens; de Bastogne kruidnoten van Milka zijn de allerlekkerste kruidnoten die jij ooit zult proeven. Maar naast deze kruidnoten van Milka zit er nog een hoop ander lekkers in de zak. Een chocoladeletter, heerlijke chocolade munten en sinterklaasschuimpjes. Kortom, een Sinterklaasgeschenk in stijl!

Inhoud Jute Zak:

  • Chocoladeletter 40 gr
  • Chocolade munten in netje 50 gr
  • Milka Kruidnoten 250 gr
  • Sinterklaas schuimpjes 50 gr

Uit ervaring weten we dat het een enorm leuk geschenk is om te krijgen, maar het is minstens net zo om deze jute zak vol lekkers weg te geven aan personeel, relaties of klanten!

Gepersonaliseerd geschenk

Maak van deze jute zak een echt gepersonaliseerd sinterklaasgeschenk door er een zaktag aan toe te voegen. Deze tag kan je helemaal ontwerpen zoals je zelf wilt. Maak de tag op in een sinterklaasthema of laat je huisstijl en logo terugkomen. Het is ook echt leuk om op dit kaartje ook een persoonlijke boodschap aan de ontvanger mee te geven. Download de werktekening in de bijlage en laat je creatieve brein z’n gang gaan. 

Heb je moeite om een tof ontwerp te verzinnen? Of heb je niet de juiste programma’s? Geen enkel probleem. Ga voor een van onze standaardontwerpen of laat ons je helpen. Ons team van designers is al wekenlang in de sinterklaassferen en helpt je graag met een passend ontwerp!

De Zak van Sinterklaas

Specificaties

Inhoud Chocoladeletter 40 gr, Chocolade Munten in netje 50 gr, Milka Kruidnoten 250 gr, Sinterklaas schuimpjes 50 gr.

Downloads

De Zak van Sinterklaas

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zaktag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

De Zak van Sinterklaas

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
De Zak van Sinterklaas

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,85
100 € 7,75
250 € 7,60
500 € 7,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!