• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Poco Benissa

Basisprijs per stuk € 1,95

Kleine jute zak gevuld met zakje Bolletje kruidnoten (50 gram) en zakje sintschuimpjes (50 gram). Met eigen ontwerp kaartje.

Jute Zak Poco Benissa

Goed gevulde en persoonlijke jute zak

De Poco Benissa is een kleine variant van de jute zakken. Deze is gevuld met 50 gram Bolletje kruidnoten en 50 gram sintschuimpjes.

De zak (15 x 25 cm) kan worden voorzien van een standaard mijterlabel of met een van onze standaard labels waar je een eigen logo of tekst aan toe kunt voegen. Kies een standaard ontwerp en upload je logo en tekstwensen.

Liever een volledig eigen ontwerp? Dat kan! Download dan de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp label.

De zakjes kunnen ook per post worden verstuurd in een daarvoor geschikt maildoosje. Deze doosjes kunnen per stuk worden verzonden naar een adressenbestand. Hiervoor kan later een offerte worden aangevraagd. De adressen kunnen eveneens later worden aangeleverd.

Jute Zak Poco Benissa

Specificaties

Afmetingen 15 x 25 cm
Inhoud zak Bolletje kruidnoten (50 gram) & sint schuimpjes (50 gram)

Downloads

Jute Zak Poco Benissa

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Jute Zak Poco Benissa

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Poco Benissa

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 1,95
250 € 1,90
500 € 1,80
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!