• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Poco Calpe

Basisprijs per stuk € 3,70

Kleine jute zak, gevuld met een flowpack met kruidnoten van 50 gram, zakje Bolletje kruidnoten (optioneel) en een schoenletter. Plaats logo op label.

Jute Zak Poco Calpe

Goed gevulde zak van de Sint met personalisatie op een kaartje!

De jute zak Poco Calpe, een kleine variant uit de serie jute zakken. Deze jute zak is gevuld met een Flowpack kruidnoten van 50 gram, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) en een schoenletter van 40 gram (UTZ certified).

De zak (15 x 25 cm) wordt standaard voorzien van een mijterlabel met de tekst: van Sint & Piet. Naar wens vervangen we dit label voor een label met een eigen logo en/of tekst. Kies in dat geval een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het label.

Het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp label aan te leveren. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar.

De zakjes kunnen ook per post worden verstuurd naar een aangeleverd adressenbestand. De zakjes worden per stuk in een postgeschikt verzenddoosje verpakt. Wij verzorgen de complete verzending.

Jute Zak Poco Calpe

Specificaties

Afmetingen 15 x 25 cm
Gewicht 90 gram
Inhoud ca. 50 gram kruidnoten in flowpack, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) en een schoenletter van 40 gram (UTZ certified)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Jute Zak Poco Calpe

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute Zak Poco Calpe

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Poco Calpe

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,70
100 € 3,40
250 € 3,20
500 € 3,00
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!