• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Poco Calpe

Basisprijs per stuk € 3,15 € 3,81 incl. BTW

Kleine jute zak, gevuld met een flowpack met strooigoed van 50 gram, zakje Bolletje kruidnoten (optioneel) en een schoenletter. Kies je tag en maak hem helemaal eigen. 

Jute Zak Poco Calpe

Goed gevulde zak van de Sint met personalisatie op een kaartje!

Maak het Sinterklaasfeest compleet met deze schattige jute zak Poco Calpe, een klein pareltje uit onze serie jute zakken. Deze feestelijke zak zit boordevol lekkernijen, waaronder een verrukkelijke portie Flowpack strooigoed van 50 gram, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) en een smakelijke schoenletter van 40 gram (UTZ-gecertificeerd).

U kunt kiezen voor het toevoegen van de standaard zaktag met het uiterlijk van een mijterlabel. Deze wordt om de zak (15 x 20 cm) gebonden. Naar wens vervangen we deze zak-tag voor een zak-tag met een eigen logo en/of tekst. Kies in dat geval een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan de zak-tag.

Het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp zak-tag aan te leveren. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar.

Verzendopties

We kunnen de zakjes zelfs rechtstreeks per post versturen naar een adressenbestand dat je ons aanlevert. Elk zakje wordt zorgvuldig verpakt in een geschikt verzenddoosje. Wij regelen de volledige verzending, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken!

Jute Zak Poco Calpe

Specificaties

Afmetingen 15 x 20 cm
Gewicht 90 gram
Inhoud 50 gram kruidnoten in flowpack, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) en een schoenletter van 40 gram (UTZ certified)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Jute Zak Poco Calpe

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute Zak Poco Calpe

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Poco Calpe

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
20 € 3,15 (€ 3,81 incl. BTW)
100 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
250 € 2,65 (€ 3,21 incl. BTW)
500 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!