Jute Zak Poco Altea

Basisprijs per stuk € 1,50

Een leuke jute zaken gevuld met heerlijke Bolletje kruidnoten. Eigen bedrukking label mogelijk.

Jute Zak Poco Altea

Leuke kleine jute zak!

De Poco Altea is de kleinste variant van onze jute zakken. Dit jute zakje is gevuld met 50 gram heerlijke Bolletje kruidnoten.

De zak (15 x 25 cm) kan worden voorzien van een standaard label met een bedrukking van eigen logo of een label met een geheel eigen opdruk. Ook een blanco tekstlabel, waar je jouw eigen tekst voor kunt aanleveren, behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een label met eigen ontwerp, download dan de werktekening label en maak je eigen ontwerp. Je vindt de werktekening onder Info bedrukking. De werktekening kun je vervolgens  uploaden bij het bestellen. Het is ook mogelijk om je ontwerp na het plaatsen van de bestelling aan te leveren.

Voor het personaliseren van het label worden eenmalig startkosten van €37,50 gerekend.

De zakjes kunnen ook per post worden verstuurd in een daarvoor geschikt maildoosje. Deze doosjes kunnen per stuk worden verzonden naar een adressenbestand. Vraag hiervoor een offerte aan, wij helpen je graag!

Jute Zak Poco Altea

Specificaties

Downloads

Jute Zak Poco Altea

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Jute Zak Poco Altea

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Poco Altea

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 1,50
250 € 1,45
500 € 1,35
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!