Relaties verrassen met een pakket voor Sinterklaas

Relaties verrassen met een pakket voor Sinterklaas

Sinterklaas is een tijd gezelligheid, sinterklaaslekkernijen en van pakjesavond. Dit is een perfect moment om aan te grijpen als bedrijf om je klanten, personeel en zakelijke relaties te verrassen. Met een pakket voor sinterklaas laat je je relaties weten dat je ze niet uit het oog verliest en dankbaar bent voor de samenwerking. Zo haal je de band opnieuw aan en wordt deze sterker voor de toekomst.

Sinterklaaspakketten als relatiegeschenkSinterklaaspakket

Relaties bedanken met een sinterklaaspakket kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen uit veel verschillende pakketten. Van grote pakketten gevuld met diverse sinterklaaslekkernijen tot unieke pakketten met bijzondere vullingen en personalisatiemogelijkheden. Ook voor elk budget kan je een tof sinterklaaspakket bestellen.

Brievenbus sinterklaaspakket

Een nieuwe, maar zeer effectieve, vorm van geschenken weggeven is sinds een aantal jaar toch wel het brievenbusgeschenk. Dit kan zeker ook met Sinterklaas, kies dan voor een brievenbuspakketje sinterklaas. Hier vind je sinterklaaspakketten die je allemaal via de post kunt versturen. Met een brievenbus sinterklaaspakket verras je zakelijke relaties, klanten en personeel vanaf een afstandje. Deze verrassing wordt altijd goed ontvangen en is bovendien nog steeds persoonlijk. Je kunt de pakketten altijd personaliseren naar wens met een eigen ontwerp en boodschap.

Hoe dit werkt?

Het is allemaal heel gemakkelijk, we nemen namelijk alle moeite, productie en verzending, voor onze rekening. Je kiest een van onze toffe brievenbuspakketten voor sinterklaas uit. Vervolgens vragen we je een adressenbestand aan te leveren. Zo laat je ons weten naar welke adressen en ontvangers de pakketjes moeten. Wij nemen de order aan en met liefde gaan we pakketjes produceren. Elk pakketje krijgt, aan de hand van het adressenbestand, zijn eigen unieke afleveradres. De brievenbuspakketjes sinterklaas gaan vervolgens in de zak van sinterklaas en worden meegegeven aan onze bezorgdienst. De bezorgpieten zorgen er vervolgens voor dat elk brievenbuspakketje netjes op tijd op het juiste adres door de brievenbus op de mat beland.

Voorbeeld brievenbuspakketje Sinterklaas

Nieuwsgierig naar wat voor geschenken jij met sinterklaas kunt versturen naar je zakelijke relaties, klanten of personeel? Bekijk hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Sinterklaasverzenddoosje

Sinterklaas verzenddoosje vol lekkernijen

We bieden je 3 verschillende verzenddoosjes aan in sinterklaasstijl. Deze zijn speciaal ontworpen om via de post te worden verstuurd. Het gekozen doosje vullen we voor je met de lekkerste sinterklaaslekkernijen. Denk hierbij aan Bolletje kruidnoten, strooigoed en chocolade kruidnoten. Natuurlijk is er ook het een en ander mogelijk als personalisatie. Een zaktag en ruime kaart wordt bedrukt met stijl, boodschap en logo's naar keuze.

Trio van chocolade

Een trio van chocolade

Tony's chocolonely produceert voor Sinterklaas altijd unieke sinterklaasrepen met echte sinterklaassmaken. Deze smaken kun je versturen naar relaties in een van onze mooie sinterklaas verzenddoosjes. Voeg een persoonlijke kaart toe aan het sinterklaas brievenbuspakket met eigen logo's, huisstijl en boodschap.