Sinterklaasgeschenken in 2020, wat kan je dit jaar van ons verwachten?

Sinterklaasgeschenken in 2020, wat kan je dit jaar van ons verwachten?

Het einde van 2020 is het perfecte moment om personeel, klanten en relaties te bedanken. Sinterklaasgeschenken zijn hier ideaal voor. We zijn met zijn allen dit zware jaar toch doorgekomen en hier verdienen we wel een mooi geschenk voor. Met Sinterklaasgeschenken spreek je op een leuke en persoonlijke manier je waardering uit. Bovendien is elk geschenk aan te passen naar jouw wens. Geef met Sinterklaas een geschenk op maat!

Sinterklaasgeschenken in 2020Sinterklaasgeschenken in 2020

Het jaar 2020 zullen we nooit meer vergeten. Een nieuw virus dat leidde tot pandemie en een wereldwijde crisis. Daarnaast veranderde in Nederland opeens de hele samenleving; een groot deel van alle werknemers moest opeens thuiswerken en er moest opeens afstand gehouden worden.

Deze ingrijpende veranderingen hebben overal invloed op, en vaak niet op een positieve manier. Het is dit jaar dus extra van belang dat je dit nare en onvergetelijke jaar op een bijzondere manier afsluit. Hiervoor zijn Sinterklaasgeschenken perfect. Een persoonlijk geschenk met lekkernijen waardoor je even alles kan vergeten. Tegelijkertijd spreek je waardering uit tegenover de ontvange; klanten, relaties of personeel!

Originele en persoonlijke Sintgeschenken

Een vraag die we vaak van klanten krijgen luidt; 'Wat is nou eigenlijk een mooi en passend Sinterklaasgeschenk?'

Het antwoord op die vraag hebben we natuurlijk voor je! Een mooi en passend Sinterklaasgeschenk heeft de volgende eigenschappen.

Visueel bevredigend

Een geschenk krijgen is natuurlijk enorm leuk. Deze happening wordt onvergetelijk wanneer het geschenk een unieke, originele en aantrekkelijk uitstraling heeft. Onze geschenken zijn met dit in gedachte ontworpen en samengesteld!

Originaliteit

Bij Sinterklaasgeschenken.nl zijn we niet op zoek naar de (metaforische) 'bedrukte dopper'. Hiermee bedoelen we van die afgezaagde geschenken die we allemaal wel kennen. Onze missie is het leveren van originele Sinterklaasgeschenken die niet snel vergeten worden!

Verrukkelijke inhoud

Het Sinterklaasfeest is natuurlijk verbonden met heerlijk snoepgoed, strooigoed, chocolade munten en chocoladeletters. Dit kan niet ontbreken in je geschenk. Laat je geschenk naar wens vullen met echte Sinterklaasvulling.

Persoonlijk tintje

Maak het cadeau helemaal passend en echt af door een persoonlijk tintje eraan te verbinden. Zo maak je op een leuke manier duidelijk wie het geschenk weggeeft en draagt dit bij aan je imago en bekendheid. Al onze geschenken kan je daarom personaliseren met logo en ontwerpen naar wens!

Sinterklaas pakketjes voor de thuiswerker

Een deel van de werknemers zit nog altijd thuis maar ook zij verdienen wel een extra bedankje voor hun harde werken. Dit kan je doen door al je werknemers een Sinterklaasgeschenk door de brievenbus te sturen. Dit is een verzenddoosje op maat en volledig bedrukt en gepersonaliseerd naar wens gevuld met verschillende lekkernijen. Het enige wat je hoeft te doen is een adressenbestand aan te leveren en wij regelen vervolgens de rest voor je. Zo verras je ook in 2020 al je personeel, relaties en klanten op een verrassende, persoonlijke en lekkere manier!

Sinterklaas maildoosje

Sinterklaas maildoosje

Verras thuiswerkers, personeel, relaties en/of klanten met een leuk persoonlijk geschenk door de brievenbus. Dit Sinterklaas maildoosje wordt gevuld met lekkernijen naar keuze, denk aan kruidnoten, strooigoed en chocoladeletters. Het maildoosje zelf is helemaal te bedrukken met een eigen ontwerp en in het maildoosje zit een kaartje, hier kan je een mooie boodschap op laten drukken!

Bestel het Sinterklaas maildoosje »

Nieuw in 2020!

Ook in 2020 hebben we er weer alles aan gedaan om zo leuk, lekker en originele Sinterklaasgeschenken voor je klaar te zetten. We leveren maatwerk en maken graag van je wensen werkelijkheid! Daarnaast proberen we ons assortiment blijvend aan te vullen met prachtige geschenken, zo ook dit jaar. We hebben weer een aantal enorm leuke en lekkere pakketjes toegevoegd waar je uit kan kiezen. Bekijk maar eens de 3 leuke voorbeelden hieronder!

Bekijk alle nieuwe Sinterklaasgeschenken in 2020 »


Amerigo's gelukshoefijzer

Amerigos gelukshoefijzer Amerigos gelukshoefijzer in rode verzenddoos

Een verzenddoosje dat je via de post naar alle ontvangers kunt versturen. Gevuld met een persoonlijke kaart op maat en een heerlijke chocolade hoefijzer. Het chocolade hoefijzer van Amerigo is enorm lekker en wenst elke ontvanger zijn eigen geluk toe! Een heerlijke sinterklaasgeschenk op de deurmat!

Bestel Amerigo's gelukshoefijzer »

Bekijk ook Amerigo's hoefijzer in rode geschenkdoos »


Sint's speculaas in blikSints speculaas in bedrukt blik

Een prachtig geschenkblik gevuld met Sint's speculaas. Het ronde koekblik, wit of zilver, kan op het deksel voorzien worden van een prachtige bedrukken met logo en tekst op maat. Deze prachtige persoonlijke koekblikken kunnen op aanvraag natuurlijk ook met een andere lekkernij gevuld worden.

Ontwerp Sint's speculaas in blik »


Mini Europallet AmerigoMini europallet amerigo

Een goed gevuld en op meerdere manieren te personaliseren Sinterklaaspakket. In deze mini europallet zit onder anderen een schoenletter, sint chocolade figuren, mini chocoladeletters en een mini hoefijzer. Op aanvraag vullen we de mini pallet met lekkernijen en cadeautjes naar keuze. Het is het geschenkpakketje op maat!

Op het doosje van de mini europallet komen stickers, deze kan je helemaal zelf ontwerpen. Ontwerp de bedrukking voor de stickers zelf of schakel hier onze zeer goede grafische afdeling voor in.

Vul jouw Mini Europallet Amerigo »