Sinterklaasgeschenken geven aan werknemers, klanten en relaties

Sinterklaasgeschenken geven aan werknemers, klanten en relaties

Het is voor ons allemaal een apart jaar, onze samenleving is in korte tijd ingrijpend veranderd. Des te meer reden om binnen je bedrijf of organisatie werknemers, relaties en klanten een bedankje of sinterklaasgeschenken weg te geven. Bedank ze voor hun immense inzet in een lastige tijd en het grote vermogen tot aanpassing. Deze waardering is op zijn plaats na een gigantisch lastig jaar. Stuur een mooi geschenk op met wat lekkers én met persoonlijk tintje!

Waarom Sinterklaasgeschenken weggeven?

Sinterklaasgeschenken worden door ontvangers altijd enorm gewaardeerd, maar zit er voor jouw bedrijf ook wat in?

Spreek waardering uit en kweek naamsbekendheid

Een relatiegeschenk met Sinterklaas spreek van waardering. Personeel, zakenlijke relaties of klanten vinden, net als iedereen op de wereld, het fijn om een geschenkje te krijgen. Een sinterklaasgeschenk met personalisering spreekt bovendien van waardering.

Tegelijkertijd doet een persoonlijk sinterklaasgeschenk nog iets unieks. Het zorgt er namelijk voor dat de positieve herinnering aan een mooi geschenk gekoppeld wordt aan jouw naam! Zo komen de ontvangers vaker bij jou terug wanneer ze iets nodig hebben en dat levert je weer meer op! Een geschenk verdient zich immers altijd terug.

Persoonlijke SinterklaasgeschenkenPersoonlijke sinterklaasgeschenken

Een relatiegeschenk is leuk om weg te geven en om te ontvangen. Maar het geschenk is pas echt een promotionele topper wanneer er een vorm van personalisatie op toegepast is. Met een leuk ontwerp of logo op het geschenk wordt de associatie met jouw bedrijf of organisatie versterkt.

Geschenken kunnen gepersonaliseerd worden op de volgende manieren:

  • logo op de verpakking of het product
  • eigen ontwerp op de verpakking
  • topkaartje naar eigen ontwerp
  • (deksel)bedrukking naar eigen ontwerp
  • sticker naar eigen ontwerp
  • kaartje naar eigen ontwerp
  • wikkel naar eigen ontwerp

Zelf ontwerpen of ontwerphulp?

Elk sinterklaasgeschenk dat we aanbieden kan voorzien worden van personalisatie, één of meerdere van de bovenstaande opties. De ontwerpen voor deze personalisaties kan je altijd zelf maken, download de werktekening die bij het product staat en ga aan de slag! Daarnaast bieden we ook nog onze ontwerphulp aan, niet iedereen heeft immers tijd om zelf een ontwerp te maken. Geef je wensen en logo door aan onze grafische afdeling en ze maken, in overleg, een prachtig ontwerp voor jou!

Voorbeelden van geschenken voor sinterklaas

We laten je graag een paar voorbeelden zien, zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden!

Pepernoten of strooigoed in puntzak

pepernoten in puntzakstrooigoed in puntzak

Je kan een transparante zak laten vullen met pepernoten of pepernoten. Dit zakje sluiten we af met een kaartje naar eigen ontwerp. Laat bijvoorbeeld op het kaartje een leuke boodschap zetten, samen met jouw logo natuurlijk.

Bekijk hier ...
- Pepernoten in puntzak
- Strooigoed in puntzak

Verfblik SinterklaaspakketVerfblik sinterklaaspakket

Een mooi verfblik gevuld allerlei sinterklaas lekkernijen. Het verfblik vullen we met onder andere chocoladeletters, pepernoten, strooigoed en chocolade munten. Om het verfblik heen plaatsten we een mooie premium wikkel. Deze wikkel kan je helemaal zelf ontwerpen, er is genoeg ruimte voor een geheel eigen ontwerp met eigen logo! Een prachtig persoonlijk geschenk gevuld met heel veel lekkers.

Stel jouw verfblik sinterklaaspakket samen »

Sint's speculaas in blik

 

Speculaas in koekblik

Een mooi zilver of wit koekblik gevuld met heerlijke speculaasjes van de Sint. Op het deksel van het koekblik plaatsen we een haarscherpe bedrukking helemaal in kleur. Het ontwerp hiervoor kan je helemaal zelf maken of laten maken! Dit geschenk gaat bovendien jarenlang mee; een blik kan je opnieuw vullen en blijft jaren staan in de koffiekamer of keuken. Zo blijft ook jouw mooie ontwerp jarenlang te zien voor potentiële klanten.

Bekijk dit geschenk en andere geschenken met speculaaspoppen hier »