• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Strooigoed in puntzak

Basisprijs per stuk € 3,50 € 4,24 incl. BTW

Oh wie klopt daar kinderen? Het is de Sinterklaas. Hij levert dit jaar in naam van jouw bedrijf een lekkere puntzak gevuld met snoepgoed en een persoonlijk kaartje af bij klanten, collega's en zakenlijke relaties!

Strooigoed in puntzak

Zie ginds komt de ...

Wie zoet is krijgt lekkers! En daar kan jij met dit lekkere geschenk zeker voor zorgen. Geef een leuke puntzak met strooigoed weg. Maak het geschenk af met een persoonlijke tag, zo weet elke gelukkige ontvanger waar het geschenk vandaan komt en ontstaat er een postieve associatie met jouw merk!

Tag laten bedrukken

De puntzak wordt afgesloten met een rood lint en hier hangen we een label aan. Dit label is te bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kan je jouw bedrijfsnaam of -logo goed terug laten komen en een positieve associatie in het hoofd van de ontvanger met jouw merk en naam doen ontstaan.

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken, download hiervoor eerst de werktekening, of laten maken door onze goede en ervaren grafische afdeling. Ze kunnen geheel naar jouw wensen een mooi ontwerp voor je maken. Daarnaast hebben we ook geprobeerd om je alvast wat op gang te helpen door een aantal standaardontwerpen te maken. Voeg hieraan jouw logo toe en klaar is kees! Zo willen we een mooi sinterklaasgeschenk voor iedereen realiseren.

Strooigoed in puntzak

Specificaties

Afmetingen ca. 250 x 460
Gewicht 400 gram
Inhoud ca. 400 gram strooigoed
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Strooigoed in puntzak

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Strooigoed in puntzak

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Strooigoed in puntzak

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 3,50 (€ 4,24 incl. BTW)
250 € 3,25 (€ 3,93 incl. BTW)
500 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!