Chocoladeletter S, 75 gram

Basisprijs per stuk € 1,54

Een smakelijke chocoladeletter van echte kwaliteitschocolade. Geschikt om uit te delen tijdens de sinterklaasperiode. bijvoorbeeld aan collega's op het werk. Personaliseer deze letter met een eigen topkaartje of sticker.

Chocoladeletter S, 75 gram

Chocoladeletter om uit te delen!

Deze chocoladeletter heeft een gewicht van 75 gram en is enkel verkrijgbaar in de vorm S. Dat is nog eens gemakkelijk! Een ideaal formaat om uit te delen als sinterklaasgeschenk voor personeel of klanten. De chocoladeletter is verpakt in een flowpack en wordt gepresenteerd op een gouden ondergrond.

De verpakking van deze chocoladeletter kunt u voorzien van een persoonlijke sticker of topkaartje. Op een standaard stickers en/of topkaartje verwerken wij uw logo en persoonlijk bericht. U kunt uiteraard ook een volledig eigen ontwerp aanleveren van de sticker en het topkaartje. Zo maakt u deze chocoladeletter tot een sinterklaasgeschenk dat niet snel zal worden vergeten. Voor het personaliseren van de chocoladeletter verpakking worden startkosten gerekend van €37,50.

Werktekeningen van zowel het topkaartje als de sticker vind je in de tab ‘bijlagen’.

Chocoladeletter S, 75 gram

Specificaties

Afmetingen 103 x 160 x 13 mm
Inhoud 1 chocoladeletter S, 75 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Chocoladeletter S, 75 gram

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Chocoladeletter S, 75 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladeletter S, 75 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 1,54
250 € 1,49
500 € 1,45
1000 € 1,39
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!