Filter

We zijn helaas door onze Sinterklaasvoorraden heen. Het is daarom niet meer mogelijk een directe bestelling voor Sinterklaas te plaatsen.
 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Kleine Chocoladeletters

Ook voor kleine chocoladeletters kan je terecht bij Sinterklaasgeschenken.nl. We bieden mini chocoladeletters aan in verschillende vormen, maten en gewichten. Zo kan je kleine chocoladeletters bestellen in de vorm of letter die jij wilt, van A t/m Z én van 0 t/m 9. Bovendien zijn de kleine chocoladeletters die wij aanbieden stuk voor stuk te personaliseren. Kijk tussen de producten hieronder en kies jouw gepersonaliseerde chocoladeletter.

 • 11 producten

 • Sinterklaastasje met lekkernijen - groot

  Sinterklaastasje met lekkernijen - groot

  Vanaf € 6,95
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaastasje met lekkernijen - klein

  Sinterklaastasje met lekkernijen - klein

  Vanaf € 4,85
  Minimale afname: 25
 • Chocolade letterpret in blik - groot

  Chocolade letterpret in blik - groot

  Vanaf € 12,95
  Minimale afname: 25
 • Chocolade letterpret in blik - klein

  Chocolade letterpret in blik - klein

  Vanaf € 6,45
  Minimale afname: 25
 • Chocolade letterpret in blik - medium

  Chocolade letterpret in blik - medium

  Vanaf € 9,95
  Minimale afname: 25
 • Nutella chocoladeletter S - 200 gram

  Nutella chocoladeletter S - 200 gram

  Vanaf € 5,05
  Minimale afname: 10
 • 2 chocoladecijfers in sleeve (0 t/m 9)

  2 chocoladecijfers in sleeve (0 t/m 9)

  Vanaf € 9,95
  Minimale afname: 25
 • 2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

  2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

  Vanaf € 8,85
  Minimale afname: 25
 • Chocoladeletter A-Z en 0-9 in vensterdoos, 175 gram

  Chocoladeletter A-Z en 0-9 in vensterdoos, 175 gram

  Vanaf € 4,15
  Minimale afname: 250
 • A5 blik met chocoladeletter (A t/m Z, 0 t/m 9)

  A5 blik met chocoladeletter (A t/m Z, 0 t/m 9)

  Vanaf € 10,35
  Minimale afname: 25
 • A6 blik met chocoladeletter S

  A6 blik met chocoladeletter S

  Vanaf € 4,25
  Minimale afname: 25

Kleine Chocoladeletters bestellen?

Onze mini chocoladeletters zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen en daarnaast ook nog eens te personaliseren. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een bedrukking naar wens, topkaartje of sticker. De kleine chocoladeletters verkopen we in verschillende groottes maar ook in verschillende vormen. Zo kan je zo’n beetje elke vorm krijgen die je wilt, van A t/m Z en van 0 t/m 9.

Naast deze kleine chocoladeletters kan je bij ons natuurlijk ook de normale chocoladeletters bestellen in de letter die je maar wilt in melk, wit of puur. Ook kan je kiezen voor een premium en luxe variant. Bekijk onze luxe chocoladeletters; deze letters zijn extra luxe dankzij een heerlijke vulling en/of prachtige versiering.

Gepersonaliseerde mini chocoladeletter

Al onze Chocoladeletters kunnen voorzien worden van een personalisatie. Zo wordt de verpakking of de letter zelf bedrukt, een topkaartje aangepast naar wens of een sticker geplaatst naar eigen ontwerp. Dit geldt uiteraard ook voor onze kleine Chocoladeletters. Bij elk product zijn verschillende mogelijkheden voor personalisatie. Veel van onze kleine chocoladeletters zitten ook in de sinterklaas jute zakken.

Het ontwerp voor op de sticker, topkaart of bedrukking kan je zelf maken. Hiervoor hebben we je op gang geholpen door een werktekening bij het product te plaatsen zodat je precies ziet hoeveel ruimte er voor je ontwerp is. Daarnaast hebben we ook 4 standaardontwerpen gemaakt waaraan je een eigen logo kunt toevoegen. Bovendien kan je altijd onze grafische indeling inschakelen, ze helpen je graag bij het verwezenlijken van het perfecte ontwerp!

Chocoladeletters met UTZ-certificaat

Je wilt natuurlijk dat je chocoladeletters gemaakt zijn van goede cacao. Met goede cacao bedoelen we niet alleen de kwaliteit, maar ook dat de boer een goede prijs krijgt voor zijn cacao en dat de natuur en het milieu zo min mogelijk worden aangetast.

Omdat wij achter deze gedacht staan zijn al onze chocoladeletters voorzien van het UTZ certificaat. Zo kan je als koper zeker weten dat de cacao waarvan de kleine chocoladeletter gemaakt is verkregen is op een milieuvriendelijke manier en dat er een eerlijke prijs voor betaald is.