Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Chocoladeletters

Heerlijke chocoladeletters bestellen in alle vormen, maten en smaken. Neem een kijkje in ons zeer brede en veelzijdige assortiment chocoladeletters gemaakt van Belgische chocolade. Bestellen kan in kleine aantallen maar kan ook in grote aantallen. Kies voor de letter, smaak en decoratie die jij wilt en personaliseer de verpakking naar wens.

ABCDEFG...

 • 8 producten

 • 3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

  3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

  Vanaf € 9,25
  Minimale afname: 25
 • Chocolade letterpret in blik - groot

  Chocolade letterpret in blik - groot

  Vanaf € 12,95
  Minimale afname: 25
 • Chocolade letterpret in blik - medium

  Chocolade letterpret in blik - medium

  Vanaf € 9,95
  Minimale afname: 25
 • Opgespoten Chocoladeletter XXL

  Opgespoten Chocoladeletter XXL

  Vanaf € 9,65
  Minimale afname: 10
 • 2 chocoladecijfers in sleeve (0 t/m 9)

  2 chocoladecijfers in sleeve (0 t/m 9)

  Vanaf € 9,95
  Minimale afname: 25
 • 3 Chocoladeletters in een geschenkdoos (A t/m Z)

  3 Chocoladeletters in een geschenkdoos (A t/m Z)

  Vanaf € 8,25
  Minimale afname: 500
 • 2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

  2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

  Vanaf € 8,85
  Minimale afname: 25
 • A5 blik met chocoladeletter (A t/m Z, 0 t/m 9)

  A5 blik met chocoladeletter (A t/m Z, 0 t/m 9)

  Vanaf € 10,35
  Minimale afname: 25

Chocoladeletters bestellen

Op Sinterklaasgeschenken.nl bestel je het meest complete assortiment chocoladeletters van Nederland. De chocoladeletters bestel je geheel online in kleine of grote aantallen en worden vervolgens snel geleverd.

Chocoladeletters in alle vormen en smaken

Ons assortiment is het meeste brede dat er te vinden is. Je kan kiezen uit veel verschillende letters. Je kan onderscheid maken op grootte, gewicht, smaak (melk, puur of wit) of kies een van onze luxe chocoladeletters met vulling en lekkere en aantrekkelijke decoratie.

De kleine chocoladeletters hebben een gewicht van 40 gram en de grootste is bijna een halve kilogram! Daarnaast kan je ook kiezen voor de letter die jij wilt, van A t/m Z en van 0 t/m 9.

Gepersonaliseerde chocoladeletters kopen

Alle chocoladeletters die je bij ons kunt bestellen zijn te personaliseren naar wens. De losse letters worden gepersonaliseerd met een volledig te bedrukken sleeve of een custom sticker met eigen logo, tekst en ontwerp. Het ontwerp voor op de sinterklaasgeschenken kan je altijd helemaal zelf maken, maar hier kan je ook onze grafische afdeling voor inschakelen.

Naast losse chocoladeletters in alle vormen, maten en smaken hebben we ook sinterklaasgeschenken samengesteld waar chocoladeletters in verwerkt zijn. Deze geschenken zijn ideaal om weg te geven aan zakelijke relaties en ook volledig te personaliseren naar wens.

Chocoladeletters met UTZ-certificering

Onze chocoladeletters zijn gemaakt met aandacht voor mens en milieu. De cacao die in de chocoladeletters is verwerkt is gekocht bij boeren die oog hebben voor het milieu. Ze gebruiken minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.

De chocoladeletters zijn dan ook UTZ certified. Dit keurmerk staat voor eerlijke handel. Het is een topkeurmerk vanwege hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid!