• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

De jute zak van Piet

Basisprijs per stuk € 7,35 € 8,89 incl. BTW

Ontdek de kracht van Sinterklaas met onze jute zak van Piet! Gevuld met een verrukkelijke Tony's Chocolonely reep, is dit het ideale cadeau voor zoetekauwen en feestvierders.

De jute zak van Piet

De jute zak van Piet

Wie zegt dat Sinterklaas alleen voor kinderen is? Deze jute zak van Piet is het perfecte cadeau voor iedereen die van chocolade en feestelijkheden houdt. In deze zak (15 x 20 cm) zit een speciale Sint special chocoladeletter van Tony's Chocolonely. Kies tussen de smaak van kruidige pepernoten of zoete marsepein gecombineerd met de lekkerste Belgische chocolade.

Vraag ook naar de combinatiemogelijkheden.

De chocoladerepen blijven lang goed, maar laten we eerlijk zijn, ze blijven nooit zo lang liggen. Naast een duurzame chocoladeletter, waar Tony's Chocolonely voor staat, is ook de jute zak duurzaam en herbruikbaar. Wacht niet langer en verwen je relaties, personeel en vriendinnen met deze speciale chocoladeletter.

Personalisatie

Je kunt deze jute zak personaliseren door een eigen zaktag hieraan toe te voegen. Kies voor de standaard mijter of een van de andere ontwerpen, waar je je eigen logo aan toe kunt voegen. Ook is het mogelijk om een volledig eigen ontwerp te maken. Kijk voor het template onder "info bedrukking". 

Kies er anders voor om onze pieten het ontwerp te laten maken naar invulling van jouw wensen. Dit bedraagt een eenmalig bedrag van €27,50.

 

De jute zak van Piet

Specificaties

Afmetingen 15 x 20 cm
Gewicht 185 gram
Inhoud Jute zak met een Tony Chocolonely reep
Houdbaarheid Ca. 6 maanden

Downloads

De jute zak van Piet

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering

Het is mogelijk om een tag om de jute zak te plaatsen. Hier wordt per stuk €0,35 euro voor gerekend. Daarbij wordt ook eenmalig €37,50 euro instelkosten gerekend voor het toevoegen van een tag. Deze kun je helemaal zelf ontwerpen of door Fortune Factory laten ontwerpen voor eenmalig €27,50 euro. 

Downloads

De jute zak van Piet

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
De jute zak van Piet

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,35 (€ 8,89 incl. BTW)
100 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
250 € 6,45 (€ 7,80 incl. BTW)
500 € 6,05 (€ 7,32 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!