Jute Zak Gran Barcelona

Basisprijs per stuk € 8,95

Goed gevulde jute zak met Bolletje chocolade kruidnoten, schuimpjes, chocolademunten en een grote chocoladeletter.

Jute Zak Gran Barcelona

Het meest complete Sinterklaasgeschenk in jute zak

De Gran Barcelona is een rijkgevulde jute zak, met daarin 250 gram Bolletje chocolade kruidnoten, sintschuimpjes, chocolademunten en een chocoladeletter van 135 gram (UTZ Certified).

De zak (20 x 30 cm) voorzien wij standaard van mijter kaartje van Sint & Piet. Liever een logo op het kaartje? Kies van voor een van onze standaard labels en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp label.

Er is ook de mogelijkheid om een volledig eigen ontwerp label aan te leveren. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag.

De jute zakken kunnen wij in een postgeschikte geschenkverpakking, verzenden naar een adressenbestand. Hiervoor kan ook later een offerte worden aangevraagd. De adressen kunnen eveneens later worden aangeleverd.

Jute Zak Gran Barcelona

Specificaties

Afmetingen 20 x 30 cm
Gewicht 485 gram
Inhoud zak Bolletje kruidnoten (250 gram), chocoladeletter S melk (135 gram), sint schuimpjes (50 gram) & netje chocolademunten (50 gram).
Houdbaarheid Verschilt per product.

Downloads

Jute Zak Gran Barcelona

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Jute Zak Gran Barcelona

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Gran Barcelona

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 8,95
250 € 8,75
500 € 8,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!