Kerst thee in glazen tube

Basisprijs per stuk € 3,40

Luxe glazen tube gevuld met 20 gram Kerst thee; Santa's Choice. De 20 gram is goed voor 10 overheerlijke koppen thee en de glazen tube wordt voorzien van een kaartje naar eigen ontwerp.

Kerst thee in glazen tube

Santa’s Choice thee – Christmas ParTEA

Deze luxe kerstthee leveren wij in een mooie glazen tube met kurk. Santa’s Choice thee is een heerlijk geurende thee die je direct associeert met de geur van Kerstspijzen. Deze thee haalt herinneringen van vroeger op door de smaken van amandel en kaneel. Vroeger, toen winters nog winters waren. De ervaring die geboden wordt door de geur en smaak van deze thee brengt vroeger terug naar nu.

Bedrukking label

Je kunt het label van de Santa’s Choice uiteraard personaliseren. Upload jullie logo en wij zorgen ervoor dat het perfect op het label gedrukt wordt. Desgewenst kunnen we in de beschikbare ruimte een mooie kerstwens toevoegen. Geef jouw geschenk een persoonlijk tintje. Ook een geheel eigen bedrukking van het label behoort tot de mogelijkheden.

Kerst thee in glazen tube

Specificaties

Afmetingen Tube: 20 x 160 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud 20 gram Santa's Choice Kerst thee

Downloads

Kerst thee in glazen tube

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Kerst thee in glazen tube

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerst thee in glazen tube

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 3,40
100 € 3,25
250 € 3,10
500 € 2,90
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!