• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Luxe kerststol - Klein - 500 gram

Basisprijs per stuk € 9,50 € 11,50 incl. BTW
Een heerlijke lekkernij om uit te delen of zelf te gaan nuttigen. Deze kerststol heeft ondanks dat het de kleinere variant is, alsnog een gewicht van 500 gram! Dat zal flink genieten worden dus.
Luxe kerststol - Klein - 500 gram

Bestel je kerststollen voor personeel en relaties online

Geef deze heerlijke kleine kerststol cadeau aan jouw relaties, klanten en/of collega’s. Lekker in de ochtend bij de koffie of het kerstontbijt!
In vergelijking met de supermarktkwaliteit gaat deze kerststol je verwachtingen te boven. Hij wordt namelijk speciaal op bestelling, vers voor jouw gebakken in onze ambachtelijke bakkerij! Je kunt het verschil gegarandeerd proeven!

Deze kleine kerststol weegt ca 600 gram en komt in een mooie rode luxe verpakking. Natuurlijk is dit an sich al een mooi aangezicht, maar het is nog veel leuke als je de verpakking een persoonlijke touch geeft. Je kunt er namelijk voor kiezen om een sticker toe te voegen met jouw logo erop (of jouw slogan, kerstwens inclusief logo, boodschap etc. De mogelijkheden zijn eindeloos)

Het stramien van de sticker kan je downloaden onder specificaties.

Op deze manier kun je direct lekker gaan ontwerpen. Ben je nou niet zo goed in het digitaal ontwerpen? Geen probleem! Wij hebben een creatief team zitten om voor jou aan de slag te gaan. Upload simpelweg je logo samen met jouw wensen en dan sturen wij je een proefdruk met een uniek ontwerp!

Luxe kerststol - Klein - 500 gram

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 500 gram kerststol
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Luxe kerststol - Klein - 500 gram

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de stickers wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Luxe kerststol - Klein - 500 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Luxe kerststol - Klein - 500 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?