Sponsors zijn van groot belang

Scholen en verenigingen


Iedere vereniging kan op zijn tijd wel wat sponsorgeld gebruiken. Sterker nog, waarschijnlijk hebben ook jullie veel meer ambities dan er geld beschikbaar is. Zonder sponsors kan het voortbestaan van een club of vereniging zelfs in gevaar komen. Wij ontvangen wekelijks meerdere sponsoraanvragen en verzoekjes om gratis producten. Niet alleen van verenigingen, maar ook van goede doelen, scholen en particulieren. De hoeveelheid maakt het onmogelijk om al deze verzoeken op waarde te beoordelen. Dit heeft ons doen besluiten geen enkel verzoek te honoreren. Maar misschien kunnen we jullie wel op een andere manier een duwtje in de goede richting geven.


Want hoe prettig zou het zijn als wij u een handje helpen en u in staat stellen de clubkas eens flink te spekken?
Sinterklaasgeschenken.nl biedt een mooie, degelijke constructie waarmee u als school, vereniging of gewoon als particulier extra geld kunt binnenhalen. Bijvoorbeeld met een huis-aan-huis verkoop van banket- of chocoladeletters. Wij leveren onze producten tegen speciale condities, zorgen voor verkoopondersteunend materiaal en regelen desnoods de benodigde vergunningen. Als school of vereniging profiteert u natuurlijk van de zeer scherpe inkoopcondities.
  chocoladeletters KWF
Lees het artikel hoe twee zusjes binnen enkele weken ruim 1.500 chocoladeletters wisten te verkopen en een mooi bedrag konden overmaken aan het KWF.

Vanzelfsprekend is deze vorm van fundraising/sponsoring aan strikte regels gebonden. Mocht u interesse hebben, stuur dan een mailtje aan ons verkoopteam.