Persoonlijke service

Bestellen van je Sinterklaasgeschenken

U kunt op deze website sinterklaasattenties bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW (op de eetbare producten 6% en additionele kosten 21%).

Het is raadzaam om voor week 47 uw bestelling door te geven!

Lukt het bestellen niet of wilt u liever persoonlijk contact, bel ons gerust: 078 890 77 66

Verzendkosten

De verzendkosten zijn standaard €18,50. Wanneer de bestelling erg groot is zullen wij het op een pallet moeten versturen en nemen wij contact met u op. Ook bij bestellingen onder de €150,- zal er 25 euro aan orderkosten bij de verzendkosten komen.

Minimum orderbedrag/orderkosten

Omdat de meeste producten op maat worden gemaakt hebben wij een minimum orderbedrag ingesteld van 150 euro. Onder dit bedrag zijn wij genoodzaakt 25 euro aan orderkosten in rekening te brengen.

Wanneer bestellen Het is uiteraard raadzaam zo vroeg mogelijk te bestellen. Het kan namelijk gebeuren dat het door u gewenste product op het laatste moment niet meer leverbaar is.

Levering

U kunt bij uw bestelling een gewenste leverdatum opgeven. Dit kan rond 5 december zijn, maar mag uiteraard ook eerder. U ontvangt te allen tijde VERSE producten. Zeker de banketletters zullen wij pas 1 of 2 dagen voor levering bakken.

Betaling

Bedrijven kunnen op rekening kopen. De factuur wordt na levering verzonden.

Banketletters bezorgen

Onze roomboteramandelletters zijn vers het allerlekkerst! Die willen wij dus ook zo vers mogelijk leveren. Omdat ze ook erg breekbaar zijn, doen wij dit met een speciale bezorgdienst. U kunt de letters ook per stuk bij uw klanten laten bezorgen, ook hiervoor gebruiken we een speciale koerier en kunnen de kosten oplopen tot €12,50 per adres.
Bel of mail altijd even om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voor verenigingen

Speciaal voor winkeliersverenigingen, sportvereniging of andere instellingen hebben wij ook goedkopere varianten van de banketletters. Bijvoorbeeld voor (door)verkoop aan de deur.

Personaliseren

De meeste producten kunnen wij personaliseren. Een persoonlijk label, een eigen logo op een doos, etc. U kunt daarvoor een logo, foto en tekst aanleveren via het speciale uploadformulier of een mail sturen naar dtp@fortunefactory.nl. U ontvangt voordat wij gaan drukken altijd een digitale (pdf) proefdruk ter goedkeuring.

Eigen ontwerp

Voor de meeste artikelen hebben wij een stramien met de maten en instructies voor de opmaak. Deze staan bij het product en kunt u downloaden. Mocht u na het downloaden van het label nog vragen hebben, bel dan gerust naar onze studio: 078 699 08 41.

Ontwerpen

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om het ontwerp te maken, dan kunt u het ontwerp ook voor een kleine bijdrage laten uitvoeren door onze studio.