Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Sinterklaaspakketten

Sinterklaaspakketten voor klanten of collega’s. De leukste sinterklaasgeschenken om uit te delen of weg te geven voor het personeel, stagiaires, relaties, vrijwilligers of nieuwe leads. Wij ontwikkelen en produceren sinterklaasgeschenken onder één dak. 

Top pakketten!

 • 5 producten

 • Jute Zak Gran Sevilla

  Jute Zak Gran Sevilla

  Vanaf € 5,05 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaastasje met lekkernijen - klein

  Sinterklaastasje met lekkernijen - klein

  Vanaf € 5,60 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Dikke Mik bak-zak

  Dikke Mik bak-zak

  Vanaf € 5,85 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaas per post

  Sinterklaas per post

  Vanaf € 4,30 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Vanaf € 5,25 Excl. BTW
  Minimale afname: 25

Sinterklaaspakket bestellen

Voor het bestellen van een Sinterklaaspakket personeel ben je bij Sinterklaasgeschenken op de juiste plek. Wij hebben méér dan 10 sinterklaaspakketten in ons assortiment, genoeg keuze voor het zoeken van een pakket die bij je past. In onze pakketten zitten verschillende lekkernijen die met Sinterklaas te maken hebben. Denk daarbij dus aan speculaaspoppen, chocoladeletters, chocolademuntjes en natuurlijk strooigoed!

Maak de keuze tussen onze kleinere sinterklaaspakketten of onze grotere pakketten zoals het “Deluxe” pakket. Ook voor lagere budgetten zijn er voldoende mogelijkheden om Sinterklaaspakketten te bestellen. Bekijk ons assortiment en zoek het pakket waarmee je personeel en relaties het meest blij mee maakt.

Persoonlijke pakketten

Ook onze Sinterklaaspakketten hebben de mogelijkheid om een personalisatie aan de pakketten toe te voegen. Wat precies de mogelijkheden zijn, verschilt per pakket. Zo heeft het ene pakket de mogelijkheid om een eigen sticker toe te voegen, waar een andere de optie heeft voor het toevoegen van een persoonlijk kaartje. Het toevoegen van personalisatie maakt het pakketje net iets specialer en daardoor ook nét wat leuker!

Sinterklaaspakket personeel

Wil jij in 2022 iets weggeven tijdens of rondom Sinterklaas? Onze Sinterklaaspakketten vallen erg in de smaak onder personeel en andere relaties. Met onze pakketten kan je de waardering die je hebt voor de ontvanger nog iets duidelijker laten blijken. Laat zien wat diegene voor je betekent met een van onze kleinere pakketten of pak uit met onze groter pakketten. Behalve pakketten hebben we ook een heleboel andere geschenken die precies bij Sinterklaas passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van luxe chocolade letters. Voor vragen over onze Sinterklaaspakketten kan je contact met ons opnemen.

Verzending zoals jij wilt

Sinterklaaspakketten kun je op locatie, bijvoorbeeld de werkvloer, uitdelen. Je kunt er ook voor kiezen om ze thuis te laten bezorgen. Wanneer je ervoor kiest om de pakketten te verzenden per post dan kun je ook bij ons terecht. Niet alleen leveren wij originele sinterklaaspakketten, ook de verzending hiervan nemen wij je graag uit handen. Op basis van jouw adressenbestand zorgen wij ervoor dat de geschenken netjes bij iedereen op de deurmat belanden.

Wil je de verzending van je pakket aan ons uitbesteden? Neem dan even contact op voor een offerte op maat. Je kunt bij één van de pakketten zelf een offerte aanvragen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon telefonisch bereiken. Dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

Advies nodig?

Op zoek naar iets om te geven aan werknemers en relaties tijdens Sinterklaas? Onze Sinterklaaspakketten in 2022 zijn dan een échte aanrader. Doordat wij meer dan 10 verschillende pakketten hebben is de kans groot dat je bij ons iets vindt wat bij je past. Heb je hulp of advies nodig bij het geven van een Sinterklaaspakket? Wij staan voor je klaar! Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op voor advies bij jouw Sinterklaasgeschenken.