Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Strooigoed

Sinterklaas strooigoed bestellen kan je het beste doen via de leukste en beste strooigoed groothandel van Nederland. Bestel online strooigoed voor het Sinterklaasfeest op werk, school of voor bij een ander evenement. We hebben een divers aanbod gegarandeerd vers strooigoed van uitsluitend hoge kwaliteit. In het Sinterklaas strooigoed vind je een combinatie van kruidnoten, pepernoten, snoepgoed en chocolademunten. Strooigoed bestellen kan in bulkverpakkingen en zakjes maar je kan ook gepersonaliseerde geschenken bestellen met strooigoed.

Strooi-toppers!

 • 9 producten

 • Jute zak met 500 gram kruidnoten

  Jute zak met 500 gram kruidnoten

  Vanaf € 5,26 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Blikje met 120 gram kruidnoten of strooigoed

  Blikje met 120 gram kruidnoten of strooigoed

  Vanaf € 4,15 Excl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Koekblik met 500 gram kruidnoten of strooigoed

  Koekblik met 500 gram kruidnoten of strooigoed

  Vanaf € 5,99 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Pepernoten in puntzak

  Pepernoten in puntzak

  Vanaf € 4,49 Excl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Bakzak voor kruidnoten

  Bakzak voor kruidnoten

  Vanaf € 4,80 Excl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Kruidnoten in weckpot - klein

  Kruidnoten in weckpot - klein

  Vanaf € 5,65 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaastasje met lekkernijen - klein

  Sinterklaastasje met lekkernijen - klein

  Vanaf € 5,60 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Strooigoed 1 kg

  Strooigoed 1 kg

  Vanaf € 4,70 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Strooi goed! blik met 350 gram strooigoed

  Strooi goed! blik met 350 gram strooigoed

  Vanaf € 5,75 Excl. BTW
  Minimale afname: 50

Bulk verpakking strooigoed bestellen

Grote verpakkingen sinterklaas strooigoed noemen we ook wel bulk strooigoed. Dit zijn zakken of dozen gevuld met kilo’s strooigoed, tot wel 7 kilogram strooigoed. Deze stevige zakken kunnen tegen een stootje en het strooigoed blijft dus lang goed en vers. Het zijn dus de ideale verpakkingen voor strooigoed om uit te strooien!

Naast de grote zakken met 4 tot 7 kan je ook een uitdeeldoos bestellen. Dit is een grote doos met hierin 60 zakjes strooigoed zoals kruidnoten, pepernoten en chocolade kruidnoten.

Of je zakken of uitdeeldozen nodig hebt, we kunnen deze producten in grote aantallen leveren binnen een zo kort mogelijke tijd, daag ons maar uit! We ondersteunen je Sinterklaasfeest graag!

Bestellen verpakt strooigoed voor sinterklaas

Bestel je liever kleine zakjes gevuld met Sinterklaas strooigoed in plaats van bulk verpakkingen? Daar hebben wij ook verschillende producten voor. We hebben een uiteenlopend assortiment kleine sinterklaasgeschenken met strooigoed. Kies bijvoorbeeld voor de elk jaar populaire uitdeelzakjes van Bolletje of ga voor een uniek geschenk met persoonlijk tintje.

Onze met strooigoed gevulde geschenken kan je vaak bedrukken of personaliseren met een eigen tekst, logo en ontwerp. Zo geef je een geschenk weg met een passende vulling en unieke en spetterende uitstraling!

Strooigoed voor Sinterklaas

Rond November en begin December liggen de winkels er vol mee: sinterklaas strooigoed. De heerlijke kruidnoten, pepernoten en schuimpjes horen natuurlijk echt bij sinterklaas. Daarom is strooigoed voor sinterklaas ook goed te gebruiken als relatiegeschenk. De geschenkbedenkers van sinterklaasgeschenken.nl hebben er dit jaar weer alles aan gedaan om een breed (maar vooral lekker) assortiment samen te stellen met de leukste geschenken. Bekijk bovenstaand ons heerlijke strooigoed voor sinterklaas 2021.

Bedrukte cadeaus met strooigoed

In ons assortiment hebben wij meerdere verpakkingen die wij kunnen voorzien van een bedrukking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transparante zakjes met Sinterklaas strooigoed waar een mooi topkaartje met eigen bedrukking op kan. Papieren kraftzakjes met strooigoed, voorzien van een gepersonaliseerde sticker of zelfs blikken met een private label. Je kunt het ontwerp in alle gevallen helemaal zelf bepalen. Wel heel leuk om weg te geven.

Of het nu gaat om strooigoed om daadwerkelijk mee te strooien, zakjes strooigoed om uit te delen of zelfs geschenkverpakkingen met de heerlijke sinterklaaslekkernij, iedere variant kun je bij ons bestellen.  Heb je een specifieke wens voor bijvoorbeeld een verpakking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag aan het ideale product voor het Sinterklaasfeest. Je kunt ook bij ons terecht voor sinterklaaspakketten en andere sinterklaasgeschenken.