Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Kruidnoten

Op zoek naar leuke Sinterklaas- of relatiegeschenken met kruidnoten of wil je kruidnoten bestellen in bulk? Kruidnoten en pepernoten kopen kan je het best doen via de leukste en beste strooigoed groothandel van Nederland; Bankeletters.nl! Onze kruidnoten zijn altijd vers, van hoge kwaliteit en we hebben ze verwerkt in de leukste producten die je in kunt zetten als Sinterklaasgeschenk of als promotioneel product. Ons assortiment rijkt van kleine zakjes strooigoed met een eigen topkaart tot grote zakken van 4 kilogram.

Aanbevolen producten:

 • 5 producten

 • De Zak van Sinterklaas

  De Zak van Sinterklaas

  Vanaf € 7,50
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaastasje met lekkernijen - groot

  Sinterklaastasje met lekkernijen - groot

  Vanaf € 6,95
  Minimale afname: 25
 • Kruidnoten in weckpot - groot

  Kruidnoten in weckpot - groot

  Vanaf € 6,35
  Minimale afname: 25
 • Bakblik kruidnoten

  Bakblik kruidnoten

  Vanaf € 6,49
  Minimale afname: 25
 • Vierkant blik met 500 gram strooigoed

  Vierkant blik met 500 gram strooigoed

  Vanaf € 6,65
  Minimale afname: 25

Kruidnoten online bestellen

Al onze producten en geschenken met kruidnoten zijn gemakkelijk online te bestellen op onze webshop. Ook zijn veel van onze producten te personaliseren. Dit kan met een eigen topkaartje, sticker of bedrukking. Zo kan je een Sinterklaasgeschenk weggeven dat perfect aansluit bij jouw bedrijf, qua stijl, kleur en met een eigen logo.

De kruidnoot

De kruidnoot wordt maar al te vaak bestempeld als pepernoot. Deze naam is alleen niet helemaal correct. Met pepernoot wordt de zachtere tegenhanger van de kruidnoot bedoeld. Het harde kleine koekje met speculaaskruiden waar we allemaal zo gek op zijn heet de Kruidnoot.

Geschenken met Kruidnoten en personalisatie

Al onze relatiegeschenken voor Sinterklaas zijn te voorzien van een personalisatie. Elk product heeft zijn eigen eigenschappen, vulling én eigen personalisatiemogelijkheden. Zo kan je een keuze maken tussen de producten niet alleen maar op smaak, maar ook op hoe jij het geschenkje eruit kan laten zien.

Je kan geschenken aanpassen op veel verschillende manieren. Sommige producten zijn afgesloten met een te personaliseren topkaart, andere hebben een sticker die aan te passen is of een mooie bedrukking naar keus. De ontwerpen voor de geschenken kan je altijd naar je eigen hand zetten. Dit kan je doen door de ontwerpen zelf te maken en in te sturen naar ons of door onze grafische afdeling in te zetten. Deze afdeling is gespecialiseerd in het maken van prachtige ontwerpen naar wens van onze klanten.
Daarnaast bieden we ook nog 4 standaard ontwerpen aan, deze Sinterklaasontwerpen zijn zo gemaakt dat je er alleen nog maar een logo aan hoeft toe te voegen!