Verantwoorde chocolade

Bekijk onze keurmerken

Volgens een recent onderzoek zijn er 85% 'foute' chocoladeletters (voor informatie klik hier). Wij doen hier natuurlijk liever niet aan mee, en leveren de allerbeste en lekkerste chocolade Goed om te weten:
  • Wij produceren in Nederland en gebruiken Belgische chocolade.
  • Deze chocolade is geproduceerd volgens het Ethical Trading principe wat
Inhoudt dat wij en onze leveranciers er op toe zien dat mens en natuur met respect worden behandeld. Bv. Goede arbeidsomstandigheden voor de medewerker op de cacaoplantage, geen kinderarbeid, het met respect behandelen van onze medewerkers, etc. - Daarnaast wordt ieder product pas geproduceerd als wij hiervoor een order ontvangen. Er liggen geen producten op voorraad, dus de kwaliteit is altijd vers! - Onze productielocatie voldoet aan alle wettelijke eisen zoals die door de overheid aan ons worden gesteld. Bij ons bent u dus altijd zeker van uitstekende kwaliteit! Je  kunt bij de producten de volgende keurmerken tegenkomen:

Fairtrade Max Havelaar

UTZ-Cacao

Een deel van onze goede chocoladeletters zijn Fairtrade chocoladeletters. Dit betekent dat alle boeren een eerlijk prijs krijgen voor hun cacao. Dit is vanzelfsprekend heel belangrijk in ontwikkelingslanden. Deze producten zijn dus verzekerd van de Fairtrade kwaliteit! Voor meer informatie: www.fairtrade.nl Daarnaast verkopen we ook chocoladeletters met het UTZ CERTIFIED keurmerk. UTZ-gecertificeerde boeren worden opgeleid om professioneel en duurzaam te produceren met respect voor mens en milieu. Door training verbeteren zij hun kwaliteit en efficiëntie, waardoor zij een betere prijs voor hun product ontvangen. Voor meer informatie: www.utzcertified.org