3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Basisprijs per stuk € 8,45

3 chocoladeletters in één sleeve! Uniek sinterklaasgeschenk voor klant en collega. Kies je eigen samenstelling qua lettervormen en smaken.

Maximaal 3 tekens

3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

3 Letters naar keuze in gepersonaliseerde sleeve

Wil je jouw collega’s dit jaar eens extra bedanken? Of passen drie letters nou eenmaal perfect bij de bedrijfsnaam? Dan is dit product een passend geschenk! Deze drie chocoladeletters van 80 gram per stuk, worden per stuk verpakt in een rode vensterdoos en gaan samen in één geschenkverpakking (sleeve).

De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de letters A t/m Z en in de smaken melk, puur en wit. Kies je eigen samenstelling!

Indien gewenst kan de sleeve bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. Dit is mogelijk vanaf 250 stuks. Download de werktekening en ga zelf aan de slag of laat ons creatieve team je helpen.

Op basis van jouw wensen en ideeën maken wij een passend ontwerp sleeve.

Ook een variant met twee chocoladeletters vindt u in ons assortiment, evenals drie chocoladeletters in een passende mal in een doosje met gepersonaliseerd deksel.

3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Specificaties

Afmetingen 375 x 155 x 20 mm
Gewicht 240 gram
Inhoud 3 letters van ca. 80 gram per stuk
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
3 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,45
100 € 8,25
250 € 8,15
500 € 7,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!