4 Redenen om een banketletter weg te geven

4 Redenen om een banketletter weg te geven

Onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas; de Banketletters! Deze banketletter, ook wel bekend als boterletter, is een heerlijke letter van bladerdeeg, gevuld met spijs. De Sinterklaaslekkernij is dan ook perfect om weg te geven als Sinterklaasgeschenk en wij leggen je uit waarom!

Een banketletter; een (h)eerlijk geschenk

De banketletter is natuurlijk niet om maar één reden perfect om weg te geven, maar misschien wel de belangrijkste reden om hem weg te geven is toch wel de smaak. Een banketletter is gemaakt van bladerdeeg en wordt in zijn geheel gevuld met spijs, deze heerlijke smaakcombinatie zal elke gelukkige ontvanger doen denken aan vroeger. Kortom, vanwege de smaak alleen al is het een enorm goed Sinterklaasgeschenk!

Grote variatie

Waar je in de supermarkt of banketwinkel maar keuze hebt uit een klein aantal letters, de O, S en M, heb jij bij sinterklaasgeschenken.nl de keuze uit alle letters uit het alfabet, cijfers en kan je zelfs banketletters laten maken in een eigen vorm! Er is dus veel meer keuze en variatie te vinden en zo kan je heel leuke Sinterklaasgeschenken maken met banketletters. Bestel bijvoorbeeld letters en cijfers die samen een leuke betekenis vormen.

Een persoonlijke banketletter

Bij sinterklaasgeschenken.nl heb je daarnaast ook nog eens de keuze om iets heel speciaals te maken van de banketletter. Je kunt de banketletter namelijk personaliseren door middel van een sticker naar eigen ontwerp op de verzenddoos. Dit geeft de heerlijke letter een prachtige uitstraling en dit maakt jouw Sintgeschenk helemaal af!
De sticker is van groot formaat en hierop wordt met enorme precisie een ontwerp gedrukt. Het ontwerp kan je helemaal zelf maken maar hiervoor kan je ook de grafische afdeling inschakelen. Ze maken dan een ontwerp voor je geheel naar jouw wensen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een persoonlijke banketletter weg te geven!

Banketletters in Sinterklaasdoos

De banketletters worden, nadat ze gebakken zijn, in een prachtige doos gestopt. Je hebt keuze uit verschillende dozen. Zo kan je kiezen voor een stijlvolle witte doos met een sticker naar eigen ontwerp, een standaard doos (Zie afbeelding hierboven), of een standaard doos mét sticker naar eigen ontwerp. Bestel jouw persoonlijke banketletters »