Strooigoed bestellen op Sinterklaasgeschenken.nl

Strooigoed bestellen op Sinterklaasgeschenken.nl

Ben je op zoek naar overheerlijk strooigoed, in bulk of een mooie verpakking? Bij Sinterklaasgeschenken.nl ben jij aan het juist adres! Je bestelt, gemakkelijk en geheel online, strooigoed in alle soorten, maten en hoeveelheden! Van A-kwaliteit strooigoed in een zak van 5 kg tot strooigoed om uit te delen in een prachtige custom verpakking met bedrukking en logo. Vragen over het bestellen van strooigoed of onze producten? We helpen je graag!

Strooigoed

Strooigoed bestellen We zijn allemaal met het prachtige sinterklaasfeest opgegroeid. Met zijn allen kijken naar de intocht van de Sint op de pakjesboot en voor de altijd behulpzame pieten een handje ophouden voor heerlijk strooigoed. De sinterklaastijd is onlosmakelijk verbonden met strooigoed, overal zie je het terug en met goede reden! Strooigoed is namelijk enorm lekker en perfect om uit te delen. In strooigoed zitten verschillende lekkernijen. Dit zit er in strooigoed:
  • Pepernoten
  • Kruidnoten
  • Schuimpjes
  • Chocolade munten
  • Suikergoed
  • Chocoladeletters
  • Borstplaat
  • Marsepein
Meer weten over strooigoed? Lees hier over ...

Strooigoed bestellen

Strooigoed bestellen om op school, op het bedrijf, de sportclub of elders weg te geven en uit te strooien? Al ons strooigoed is van absolute topkwaliteit en bovendien voordelig geprijsd! Onze producten en grootverpakkingen met strooigoed vind je in onze strooigoed categorie. Zo kies je gemakkelijk en snel het ideale geschenk met strooigoed. Of klik op één van de afbeeldingen hieronder en ga direct naar grootverpakkingen of sinterklaasgeschenken met strooigoed!  

Sinterklaascadeau's met strooigoed

Ben je op zoek naar een mooi geschenk om weg te geven met sinterklaas. Bijvoorbeeld op een beurs, school, sportclub of op het bedrijf? Hier zijn elk jaar veel bedrijven en organisaties naar op zoek. Om hier een goed antwoord op te bieden is onze website helemaal gevuld met originele en volledig te personaliseren sinterklaasgeschenken. Zo kan je gemakkelijk een keuze maken en bovendien de kracht van onze geschenken naar je hand zetten. Zet jouw logo en eigen tekst samen met een eigen ontwerp op het geschenk! Onze geschenken voor sinterklaas zijn er in alle vormen, maten en smaken. We verkopen ambachtelijk gebakken banketletters, heerlijke chocoladeletters én sinterklaasgeschenken waar strooigoed in verwerkt is. Deze geschenken zijn allemaal ideaal als weggevertje met sinterklaas. We laten je een paar van onze strooigoed geschenken zien. Bekijk direct alle sinterklaasgeschenken met strooigoed »

Zakje gevuld met strooigoedStrooigoed in zakje

Een perfect weggevertje met sinterklaas. Een mooi doorzichtig zakje gevuld met strooigoed en afgesloten met een topkaartje dat bedrukt wordt met een ontwerp en logo naar keuze. Deze sint-giveaway is te bestellen in 3 verschillende maten, gevuld met 50, 100 of 200 gram strooigoed. Bestel dit persoonlijke zakje met ...

Blikje met strooigoedBlikje met strooigoed

Een prachtig geschenk om weg te geven met sinterklaas aan collega's en zakelijke relaties. Een mooi zilveren blikje gevuld met strooigoed. Het label dat om de romp van het blik komt kan je helemaal zelf opmaken, of laten opmaken door onze grafische afdeling. Zelfs het deksel van het blikje kan je bedrukken of voorzien van een stijlvolle logo embossing. Ontwerp jouw blikje met strooigoed »  

Strooigoed in papieren zakjeStrooigoed in papieren zakje

Een mooi papieren zakje met leuk venster. Zo zie je altijd snel hoeveel lekkers je nog over hebt. Dit zakje kan je klein, medium of groot bestellen en wordt afgesloten met een sticker naar eigen ontwerp met logo! Je kan er ook voor kiezen om 1 van onze 4 standaardontwerpen te nemen als sticker en hier je logo aan toe te voegen. Bekijk het papieren zakje met strooigoed »