Zakje strooigoed 100 gram

Basisprijs per stuk € 0,99

Transparant zakje gevuld met 100 gram strooigoed en gesloten met een topkaartje. Kies een standaard ontwerp en voeg een eigen logo toe.

Zakje strooigoed 100 gram

Strooigoed in een transparant zakje met topkaart naar eigen ontwerp

Een transparant zakje met 100 gram strooigoed. Personaliseer deze Sinterklaas giveaway met een topkaartje met eigen logo en/of tekst.

Het zakje strooigoed personaliseren wij door middel van een topkaartje, hiermee wordt het zakje gesloten. Het topkaartje wordt full colour bedrukt met een ontwerp naar keuze. Kies voor een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp kaartje.

Liever een volledig eigen ontwerp topkaartje? Dat kan! Download de werktekening en ga zelf aan de slag of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen en ideeën door via bovenstaande opties.

Het zakje strooigoed is tevens leverbaar in een zakje van 50 of 200 gram.

Zakje strooigoed 100 gram

Specificaties

Gewicht 100 gram
Inhoud 100 gram strooigoed
Houdbaarheid ca. 6 maanden

Downloads

Zakje strooigoed 100 gram

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Zakje strooigoed 100 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Zakje strooigoed 100 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
150 € 0,99
250 € 0,92
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!