• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerst Banketstaaf

Basisprijs per stuk € 10,25 € 12,40 incl. BTW

Verrukkelijke Kerst Banketstaaf van circa 250 gram in een mooie kerstverpakking. Te personaliseren met sticker op de doos.

Kerst Banketstaaf

Kerst banketstaaf in gepersonaliseerde doos weggeven?

De maand van alle feestdagen? December natuurlijk! Lekkernijen, en natuurlijk KERSTGESCHENKEN! Trakteer daarom jouw collega’s, relaties en klanten op deze heerlijke kerst banketstaaf voor bij de koffie of thee.

Deze overheerlijke kerst banketstaaf is gemaakt met echte roomboteramandelspijs, afgewerkt met gebruineerde amandelen en bestrooid met poedersuiker. Deze banketletter weegt 250 gram en komt in een leuke rood/witte kerstdoos.

Je kunt het geschenk personaliseren door de doos te late bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo toevoegen of een persoonlijke boodschap toevoegen. Ben je handig met design en drukwerk? Laat jouw creatieve geest de vrije baan!
Wij hebben ook een creatief team voor je klaar zitten om voor jou aan de slag te gaan. Upload in dit geval even je logo en jouw wensen zodat zij voor je aan het werk gaan.

Geef jouw bestelling hierboven door en dan komt onze kerstman met zijn rendieren binnenkort langs om de kerst banketstaaf af te leveren! Heb jij relaties door het hele land zitten of heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? De kerstman bezorgt de kerst banketstaaf ook graag bij al jouw relaties thuis.

Kerst Banketstaaf

Specificaties

Gewicht 250 gram
Inhoud 250 gram banketstaaf
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Kerst Banketstaaf

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de dozen wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerst Banketstaaf

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerst Banketstaaf

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?