• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Strooigoed in Pull Can - Groot

Basisprijs per stuk € 5,75

Een luxe Pull Can gevuld met heerlijk strooigoed om weg te geven aan relaties, klanten, bezoekers en personeel. Het blikje wordt handig afgesloten met een handige treklip en gevuld met 120 gram strooigoed. De wikkel om blikje kan je bovendien naar wens eruit laten zien.

Strooigoed in Pull Can - Groot

Strooigoed in pull can - groot | Met eigen ontwerp wikkel!

Een luxe Pull can om weg te geven als Sinterklaasgeschenkje. Dit luxe blikje met treklip opening vullen wij voor je met circa 120 gram strooigoed. Het is perfect in te zetten als bedankje voor relaties, collega's en klanten.

Het blikje waarin het strooigoed gestopt wordt is niet een standaard blikje, maar een luxe Pull Can. Dit is een blikje van hoge kwaliteit met een speciale treklip opening. Daarnaast wordt het blik om de romp voorzien van wikkel met full-colour bedrukking naar keuze.

Gepersonaliseerde wikkel

Om het blik komt een wikkel, deze kan je helemaal laten ontwerpen naar wens. Zo kan je jouw merk en huiskleuren mooi eruit laten springen. Zo geef je een leuk sinterklaasgeschenk weg waarmee je tegelijkertijd jouw merk versterkt!

Strooigoed in Pull Can - Groot

Specificaties

Afmetingen Ø 73 x 105 mm
Gewicht 120 gram
Inhoud 120 gram strooigoed
Strooigoed in Pull Can - Groot

Info bedrukking

Om de romp van de Pull Can wordt een wikkel geplaatst. Deze wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Voor het instellen van dit ontwerp rekenen wij eenmalig instelkosten, deze zijn €37,50.

Strooigoed in Pull Can - Groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Strooigoed in Pull Can - Groot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,75
100 € 5,45
250 € 5,10
500 € 4,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!