• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter N

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Deze heerlijke banketletter, in de lettervorm N, wordt gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter N

Ambachtelijke letter N

Deze heerlijke banketletter, in de lettervorm N, wordt gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, zoals je van ons kunt verwachten. Wij verkopen onze banketletter daarom ook niet uit voorraad. Nee, elke order voor onze roomboter amandelletter wordt op bestelling gebakken door onze eigen banketbakkers!

De banketletter in N-vorm wordt verpakt in een mooie geschenkdoos. Naar wens personaliseren wij de doos met een sticker,  die je volledig zelf kunt vormgeven. Kies voor een kleine ronde sticker met bijvoorbeeld een logo en tekst of voor een sticker zo groot als het deksel. Lever je eigen ontwerp of laat ons creatieve team je helpen.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter N

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter N
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter N

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter N

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter N

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?