Hoe je met gepersonaliseerde chocoladeletters een onvergetelijke indruk maakt

Hoe je met gepersonaliseerde chocoladeletters een onvergetelijke indruk maakt

Sinterklaas is een feest van tradities, gezelligheid en natuurlijk cadeaus. Maar hoe kun je je als bedrijf onderscheiden van de rest en je klanten, relaties of medewerkers verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk? Het antwoord is simpel: met gepersonaliseerde chocoladeletters!

Onze gepersonaliseerde chocoladelettersorigineel sinterklaascadeau

Chocoladeletters zijn niet meer weg te denken uit het sinterklaasassortiment. Ze zijn lekker, leuk om te geven en te krijgen, en passen bij iedereen. Maar als je echt indruk wilt maken, dan kies je voor chocoladeletters die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Je eigen logo, tekst of ontwerp laten bedrukken op de verpakking of op de letter zelf
  • Kiezen uit verschillende smaken, vullingen en decoraties
  • Een combinatie van letters bestellen om een naam of boodschap te spellen
  • Een chocoladeletter in een speciale vorm of kleur laten maken

Bij Sinterklaasgeschenken.nl vind je een ruim aanbod van gepersonaliseerde chocoladeletters voor elk budget en elke doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een luxe chocoladeletter met noten, karamel of Nutella, een vegan chocoladeletter voor de bewuste ontvanger, of een vrolijke chocoladeletter met kleurrijke sprinkles, je vindt het allemaal in onze webshop.

Onze chocoladeletters worden gemaakt van de allerbeste chocolade en zijn naast de standaard, maar verrukkelijke smaken, melk, puur en wit ook te bestellen in unieke smaakcombinaties zoals noten, Nutella en nog veel meer.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde chocoladeletters?

Gepersonaliseerde chocoladeletters zijn niet alleen lekker, maar ook effectief als relatiegeschenk. Met een gepersonaliseerde chocoladeletter kun je namelijk:

  • Je waardering tonen voor je klanten, relaties of medewerkers
  • Je naamsbekendheid vergroten en je merk versterken
  • Je onderscheiden van de concurrentie en opvallen in de massa
  • Een blijvende indruk achterlaten en een positief gevoel creëren

Bovendien zijn gepersonaliseerde chocoladeletters ook nog eens makkelijk te bestellen en te versturen. Je kunt ze online bestellen in kleine of grote aantallen, en wij zorgen voor een snelle levering op één of meerdere adressen, net als wanneer je een sinterklaaspakket brievenbus bij ons bestelt voor jouw zakelijke relaties. Je kunt ook kiezen voor een postgeschikte verpakking, zodat je je ontvangers kunt verrassen op de deurmat.

Chocoladeletters met logo bestellen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar chocoladeletters met personalisatie in de vorm van een bedrukking, boodschap of logo? Bekijk dan direct onze chocoladeletters met logo, of bekijk een aantal van onze leuke gepersonaliseerde chocoladeletters hieronder.

Chocoladeletter met eigen verpakkingChocoladeletter met eigen verpakking

Een heerlijke chocoladeletter verpakt in een spetterende verpakking. Het doosje waar deze chocoladeletter in wordt verpakt kun je namelijk volledig naar de eigen hand zetten en is volledig te bedrukken. Het ontwerp voor het doosje kun je helemaal zelf maken of schakel hiervoor onze creatieve afdeling voor in.


Kleine chocoladeletter met personalisatieKleine chocoladeletter met logo

Op zoek naar een kleine giveaway voor bijvoorbeeld klanten of om weg te geven bij een event? Dan zijn deze kleine chocoladeletters inclusief een gepersonaliseerde tag hier ideaal voor. De kosten per stuk zijn laag, maar je beschikt over een zeer leuke en lekkere chocoladeletter giveaway voorzien van een eigen ontwerp op de topkaart.


Chocoladeletter met logoChocoladeletter met logo

Een chocoladeletter om cadeau te doen aan klanten, personeel of relaties. Deze chocoladeletter wordt door onze bakkers aangepast met jouw logo. Het logo is eetbaar en net zo lekker als de chocoladeletter zelf. Bovendien kun je alle kleuren gebruiken voor het logo!