• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sinterklaas per post

Basisprijs per stuk € 2,75

Verras klant en collega met een sinterklaasgeschenk, verstuurd per post! Maildoosje met een jute zakje en een zakje Bolletje kruidnoten.

Sinterklaas per post

Sintgeschenk door de bus!

Leuk presentje in de brievenbus! In dit brievenbusgeschikt maildoosje kunnen wij diverse attenties verzenden. Een originele manier om de beste sinterklaaswensen over te brengen naar klanten, medewerkers of relaties.

Standaard wordt het maildoosje gevuld met een jute zakje en apart hiervan in het doosje een zakje Bolletje kruidnoten (50 gram). Tegen een kleine meerprijs voegen wij een netje chocolade munten aan het verzenddoosje toe. De lekkernijen worden apart van het jute zakje (15 x 23 cm) verpakt, met de reden dat de verzenddoos anders mogelijk niet door de brievenbus heen past.

Heb je een ander idee voor de vulling? Vraag even een offerte aan en deel je idee met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het jute zakje voorzien wij naar wens van een label met eigen logo. Kies een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp.

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp label te maken. Download de werktekening en gebruik deze om jouw ontwerp in op te maken.

 

Let op: Wij maken ieder jaar gebruik van een nieuw ontwerp verzenddoosje, vraag voordat je een bestelling plaatst naar het ontwerp hiervan.

 

 

Sinterklaas per post

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm

Downloads

Sinterklaas per post

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Sinterklaas per post

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sinterklaas per post

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?