Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Sinterklaasmailings

Verstuur een postmailing voor Sinterklaas en kies uit onze sinterklaas doosjes. Wij hebben diverse verzendverpakkingen geheel in sinterklaasthema. Desgewenst met of zonder sinterklaasgeschenken. Wij kunnen je hele sinterklaasmailing uit handen nemen. Je kunt bij ons terecht voor het geschenk, de verzendverpakking én de verzending.

 • 3 producten

 • Bakken met geld

  Bakken met geld

  Vanaf € 6,95
  Minimale afname: 25
 • Amerigo’s hoefijzer en specu(k)laasthee in geschenkdoos

  Amerigo’s hoefijzer en specu(k)laasthee in geschenkdoos

  Vanaf € 7,95
  Minimale afname: 25
 • Stroopwafelthee in geschenk- of verzenddoosje

  Stroopwafelthee in geschenk- of verzenddoosje

  Vanaf € 6,95
  Minimale afname: 50

Sinterklaas doosje op de deurmat

Een geschenk op de deurmat van je personeel of relaties? Dat kan met onze speciale sinterklaas doosjes welke geschikt zijn om per post verstuurd te worden. Zo kunnen alle werknemers of relaties op dezelfde dag een sinterklaasgeschenk binnenkrijgen. Verras en pak uit met een sinterklaasgeschenk per post.  Wij kunnen de verzending van de sinterklaas doosjes in handen nemen. 

Assortiment van sinterklaasgeschenken per post

In ons assortiment hebben we diverse Sinterklaasgeschenken welke verpakt zitten in een speciaal sinterklaas doosjes welke met de post verstuurd kunnen worden. Zo hebben we verzendverpakkingen met sintlekkernijen, maar ook verzenddoosjes met sinterklaasthee. Als toevoeging aan deze doosjes is het mogelijk om een persoonlijke kaart toe te voegen. Deze persoonlijke kaart is naar wens personaliseren. Het ontwerp hiervan kan je zelf aanleveren, maar je kan er ook voor kiezen om het ontwerp door ons te laten maken. Op basis van je wensen en ideeën gaan wij aan de slag met het maken van een passend ontwerp. Onze verzenddoosjes zijn daarnaast bij grote aantallen ook in zijn geheel te personaliseren. Wil je liever iets anders zien als vulling in de doosjes? Vraag dan een offerte aan en mogelijk kunnen we vervolgens een sinterklaas doosje realiseren met een andere vulling. Behalve geschenken die via de post te versturen zijn, hebben we ook een breed assortiment sinterklaaspakketten voor de brievenbus.

Sinterklaasgeschenk via een adressenbestand versturen

Wij hebben een assortiment samengesteld vol met sinterklaascadeaus welke het juiste formaat hebben om door de brievenbus te passen. Doordat deze geschenken gemakkelijk te versturen zijn via de post, moedigen wij dit alleen maar aan om te gaan doen. Het is daarnaast ook mogelijk om de verzending door ons te laten doen. Hiervoor kan je apart een offerte aanvragen. Uiteraard hebben wij hiervoor ook een adressenbestand nodig van de werknemers en relaties om de sinterklaas doosjes te versturen.