• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kruidnoten in weckpot - medium

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Een leuk sinterklaasgeschenk voor op het bureau. 225 gram heerlijk strooigoed of kruidnoten in een medium weckpot. De weckpot kan je personaliseren met een zaktag met eigen boodschap en ontwerp.

 

Kruidnoten in weckpot - medium

Persoonlijke medium weckpot met heerlijk strooigoed

Met deze medium weckpot gevuld met 225 gram kruidnoten of strooigoed heb je een sterk sinterklaasgeschenk te pakken voor collega's, klanten of relaties.

Tag met eigen ontwerp

Maak het sinterklaasgeschenk helemaal af en voeg een eigen ontwerp toe aan de medium weckpot. Er wordt om de romp van de weckpot een tag geplaatst. Op deze tag kan je een persoonlijke boodschap terug laten komen gehuld in de huisstijl van je eigen bedrijf.

Het ontwerp voor op de tag kan je helemaal zelf maken. Download hiervoor de werktekening onder het kopje 'specificaties'. Daarnaast kan je het ontwerp ook uitbesteden aan onze grafische afdeling. We werken je wensen graag voor je uit.

Vulling medium weckpot

De weckpot wordt gevuld met 225 gram strooigoed of kruidnoten. Deze vulling sluit naadloos aan bij het sinterklaasfeest.

Heb je liever een andere vulling? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen of een offerte opvragen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Kruidnoten in weckpot - medium

Specificaties

Inhoud 225 gram kruidnoten of strooigoed

Downloads

Kruidnoten in weckpot - medium

Info bedrukking

Voor het personaliseren van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Deze instelkosten bedragen eenmalige €37.50.

Voordat we het product met bedrukking/personalisering in productie brengen sturen we eerst een digitale proefdruk naar je op. Na goedkeuring van de digitale proefdruk gaan we je geschenken produceren.

Downloads

Kruidnoten in weckpot - medium

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kruidnoten in weckpot - medium

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
100 € 7,75 (€ 9,38 incl. BTW)
250 € 7,55 (€ 9,14 incl. BTW)
500 € 7,35 (€ 8,89 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!