• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter P

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Deze heerlijke banketletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, dat proef je!

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter P

Roomboterletter in de letter P

Deze heerlijke banketletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, dat proef je! Wij verkopen onze banketletter ook niet uit voorraad. Per order worden onze roomboter banketletter op bestelling gebakken door onze eigen banketbakkers!

Naast dat je een amandelletter in een eigen vorm kunt kiezen, zoals je nu kiest voor de letter P, kun je ook de doos op verschillende manieren personaliseren. Je kunt kiezen voor de standaard doos met sticker met eigen logo en tekst of een witte doos met een zelf ontworpen sticker die het gehele deksel bedekt.

Maak je eigen ontwerp sticker of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaan wij voor jou aan de slag.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter P

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter P
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter P

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter P

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter P

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?