• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter Q

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Een banketletter van topkwaliteit! Door onze banketbakkers gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Dat proef je!

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter Q

Heerlijke letter Q - vers gebakken!

Een banketletter van topkwaliteit! Door onze banketbakkers gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Dat proef je! Onze banketletters worden niet uit voorraad geleverd, maar per order gebakken. Zo schenk jij altijd de lekkerste banketletters.

Naast een banketletter in eigen vorm, zoals de letter Q, kun je nog een persoonlijke boodschap achter laten op de geschenkdoos. Kies voor bijvoorbeeld een ronde sticker met een logo en korte tekst.

Beide stickers zijn naar wens vorm te geven. Ga zelf aan de slag of laat ons creatieve team je helpen.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter Q

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter Q
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter Q

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter Q

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter Q

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?