• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter T

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Deze heerlijke amandelletter T is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een letter van topkwaliteit!

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter T

Een heerlijke roomboterletter T

Deze heerlijke amandelletter T is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een letter van topkwaliteit! Vers op bestelling gebakken door onze eigen banketletterbakkers. Zo schenk jij altijd een lekkere, verse banketletter aan klant en collega.

De banketletter in T-vorm, zoals je nu kiest, wordt verpakt in een geschenkdoos, die wij naar wens personaliseren met een logo en persoonlijke tekst. Kies voor een kleine ronde sticker. Beide sticker worden full colour bedrukt.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter T

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter T
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter T

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter T

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter T

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?