• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter U

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Een roomboter amandelletter in de lettervorm U. Door onze eigen banketbakkers op bestelling vers gebakken.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter U

Heerlijke banketletter U als Sinterklaasgeschenk

Een roomboter amandelletter in de lettervorm U. Door onze eigen banketbakkers op bestelling vers gebakken. Gemaakt met de beste ingrediënten: echte roomboter en een vulling van zuiver amandelspijs. Dat proef je!

Naast dat je een banketletter in een eigen vorm kiest, wordt ook de verpakking op verschillende manieren gepersonaliseerd. Je kunt kiezen voor de standaard verpakking met een eigen logo en tekst (bijvoorbeeld een kort gedicht) op een ronde sticker, of een witte doos met een zelf ontworpen sticker die het gehele deksel bedekt.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters mogelijk per pallet.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter U

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 500 gram banketletter U
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter U

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter U

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter U

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?