• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Opgespoten Chocoladeletter XXL

Basisprijs per stuk € 10,50

Deze werkelijk enorme chocoladeletter wordt met recht bestempeld als 'XXL'. De letter is ca. 25 cm hoog, ca. 17 cm breed en weegt maar liefst 450 gram. Op de letter zelf wordt bovendien nog een heerlijke topping gelegd van opgespoten chocolade.

Opgespoten Chocoladeletter XXL

XXL chocoladeletter als Sinterklaasgeschenk voor de chocoladeliefhebber

Een supergrote XXL Chocoladeletter die komt in een sfeervolle Luxe Vensterdoos met Sintprint!

  • Melkchocolade

Deze maat letter vindt je niet zo snel in de supermarkt. De perfecte kans om jouw concullega’s af te troefen tijdens de geefdagen! Geef gul, geef groots!
De kwaliteit is tevens niet te vergelijken. Deze letters worden namelijk speciaal voor jou op order gemaakt. Maar wel alleen tijdens de geefdagen seizoenen. De banketletterbakker overwintert namelijk in de Sint zijn kasteel in Spanje.

Prachtig met chocolade opgespoten melkchocoladeletter S afgewerkt met een verrukkelijke Sinterklaasdecoratie. Het totaal ziet er luxieus en mooi uit. Dit totaalpakket wordt nog completer dankzij de sfeervolle vensterdoos met sintprint. Op deze manier kom jij goed voor de dag bij jouw relaties met deze supersintchocoletter S!

De chocoladeletter zelf heeft een hoogte van ongeveer 25 cm en een breedte van ongeveer 17 cm. De letter zelf weegt maar liefst 450 gram!

Opgespoten Chocoladeletter XXL

Specificaties

Afmetingen 25 x 17
Gewicht 450 gram
Inhoud XXL chocoladeletter
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Opgespoten Chocoladeletter XXL

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Opgespoten Chocoladeletter XXL

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Opgespoten Chocoladeletter XXL

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 11,50
100 € 10,75
250 € 9,99
500 € 9,65
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!