• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Roomboter Kerstkrans

Basisprijs per stuk € 18,65 € 22,57 incl. BTW

De roomboter kerstkrans; een geschenk voor het hele bedrijf om van te smullen. Perfect voor bij de koffie.

Roomboter Kerstkrans

Roomboter Kerstkrans voor bij de koffie

Het is weer December, de maand van de feestdagen, smuldagen en natuurlijk niet zonder de kerstgeschenken! Schenk daarom deze feestdagen deze smakelijke roomboter kerstkrans aan jouw collega’s, relaties en klanten.

Deze verrukkelijke roomboter kerstkrans bestaat uit roomboter bladerdeeg, gevuld met zuivere amandelspijs. Je hebt de mogelijkheid uit twee soorten kerstkransen;
– De klassieke kerstkrans met schaafsel topping
– De klassieke kerstkrans met vruchten topping.

De roomboter kerstkrans weegt c.a. 500 gr en wordt in een mooie rood met witte doos geleverd.

Je kunt de kwaliteit van deze roomboter kerstkrans niet vergelijken met supermarktkwaliteit! De roomboter kerstkrans wordt op bestelling vers voor jou gebakken in onze ambachtelijke bakkerij. Dit verschil proef je echt!

Personaliseer jouw geschenk door een full-colour sticker op de doos te plakken die je geheel zelf kunt ontwerpen. Denk aan bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of allebei! Je kunt ook een bedankt briefje toevoegen. Neem hiervoor wel eventjes contact met ons op. Als je handig bent met ontwerpen dan kun je jouw unieke ontwerp aanleveren! Wij zorgen voor de rest.
Ben je nou niet zo handig maar toch op zoek naar iets écht unieks? Geen zorgen, ons creatieve team zit klaar voor je! Stuur dan eventjes je logo en je wensen op en wij zorgen voor de rest.

Geef jouw bestelling hierboven door en dan komt onze kerstman met zijn rendieren binnenkort langs om de roomboter kerstkrans af te leveren! Heb jij relaties door het hele land zitten of heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? De kerstman bezorgt de roomboter kerstkrans ook graag bij al jouw relaties thuis.

Roomboter Kerstkrans

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 500 gram roomboter kerstkrans
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Roomboter Kerstkrans

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de dozen wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Roomboter Kerstkrans

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Roomboter Kerstkrans

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?