Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Jute Zakken

Geef iedereen de zak! Maar dan wel positief, want iedereen is toch gek op pepernoten, chocoladeletters en kruidnootjes? Leuk om in jute zakken weg te geven aan personeel, klanten of leads. Voor elk budget hebben wij een leuke jute zak. De zakken zijn te voorzien van een persoonlijk kaartje met logo, tekst of een leuk gedicht.

De zak van Sinterklaas

 • 1 Item

 • Jute Zak Gran Barcelona

  Jute Zak Gran Barcelona

  Vanaf € 8,50
  Minimale afname: 25

Jute zakken met lekkernijen bestellen

Het geven van de zak is nog nooit zo leuk geweest met onze jute sinterklaas zak. Deze jute zakken zitten boordevol met diverse lekkernijen. In de ene jute zak net iets meer producten dan in de andere, maar desalniettemin zit er in elke zak meer dan genoeg om van te genieten. Het is dan ook mogelijk om met een lager budget een hele leuke jute zak te bestellen. We hebben een ruim assortiment in verschillende samengestelde sinterklaas jute zakjes met lekkernijen. Voorbeelden van lekkernijen die hierin kunnen zitten zijn kruidnoten, schuimpjes, chocoladeletters en chocolademunten. Liever nog iets extra's in je jute zak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wie weet kunnen wij je wens vervullen. 

Sinterklaasgeschenk personeel

Een leuk geschenk om weg te geven aan klanten en collega’s met sinterklaas is een jute zak met strooigoed of andere sinterklaas lekkernijen. Doordat er zoveel keuze is tussen verschillende sinterklaas lekkernijen, zit het beste geschenk er ook voor jou bij. Waar de ene zak speciaal voor chocoladeliefhebbers is, zitten er in andere geschenken juist alleen maar producten zonder chocolade. Laat je waardering doen blijken met het geven van sinterklaas jute zakjes vol met lekkernijen. Naast dat het er erg leuk uitziet is het ook nog eens appetijtelijk. Alvast eetsmakelijk gewenst aan je personeel en relaties!

Eigen ontwerp label toevoegen

Al onze jute zakken hebben standaard een label met de mijter van de sint als design. Wil je een ander ontwerp label aan de jute zak toevoegen? Dat is mogelijk! Je kan voor één van onze standaard labels kiezen, welke bij de producten zelf te zien zijn. Je kan er echter ook voor kiezen om een eigen ontwerp label aan de zakken toe te voegen. Kies ervoor om zelf het ontwerp te maken of laat onze grafische afdeling aan de slag gaan om naar jouw wensen een ontwerp te realiseren.

Sinterklaas jute zakjes per adressenbestand versturen

Je kan er naast de standaardlevering op locatie bij Sinterklaasgeschenken er ook voor kiezen om de sinterklaas jute zakjes bij al je werknemers of thuis te laten bezorgen. Als je wilt dat wij de verzending van de zakjes in handen nemen, dan kan je contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft een andere vulling? Voor alle vragen kan je telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Zodat wij je hopelijk kunnen helpen bij het vinden bij een geschenk die bij je past.