• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter E

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Vers gebakken amandelletter, gemaakt met echte roomboter en zuivere amandelspijs. Dat proef je!

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter E

Banketletter in de vorm van een letter

Deze heerlijke banketletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit en dat proef je! Wij verkopen onze banketletter niet uit voorraad. Nee, onze banketletters worden op bestelling vers gebakken door onze eigen banketbakkers!

Naast een banketletter in een eigen vorm, heb je de mogelijkheid om de geschenkdoos te personaliseren. Kies voor de standaard doos met een sticker naar eigen ontwerp, bijvoorbeeld met een logo en/of tekst, of kies voor een witte doos met een sticker naar eigen ontwerp.

Maak je eigen ontwerp of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen aan in bovenstaande opties.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter E

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter E
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter E

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter E

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter E

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?