• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Gran Tarragona

Basisprijs per stuk € 4,65

Een jute zak voor de chocoladeliefhebbers! Gevuld met o.a. Bolletje chocolade kruidnoten en een grote chocoladeletter.

Jute Zak Gran Tarragona

Gevulde jute zak als Sinterklaasgeschenk

Voor alle chocoladeliefhebbers! Een jute zakje, gevuld met een grote chocoladeletter, Bolletje chocolade kruidnoten, chocolademunten en schuimpjes.

De jute zak Gran Tarragona (20 x 30 cm) wordt standaard geleverd met een “Sint en Piet”-label (zie foto). Een logo toevoegen? Dat kan! Kies een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp.

Liever een eigen label? Download dan de werktekening en ga zelf aan de slag. Of geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Wil je de jute zakken per stuk laten verzenden naar een adressenbestand? Vraag dan een offerte aan. De adressen kunnen later worden aangeleverd.

Jute Zak Gran Tarragona

Specificaties

Afmetingen 20 x 30 cm
Gewicht 485 gram
Inhoud Bolletje chocolade kruidnoten (35 gram), chocoladeletter S melk (135 gram), sint schuimpjes (50 gram) & netje chocolademunten (50 gram).
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Jute Zak Gran Tarragona

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Jute Zak Gran Tarragona

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Gran Tarragona

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,65
250 € 4,45
500 € 4,20
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!