Roomboter amandelletter 3 in 1

Basisprijs per stuk € 16,95

Drie ambachtelijk gebakken banketletters in een lettervorm naar wens. TOP, YES, THX! Jouw persoonlijke boodschap in banketletters.

Maximaal 3 tekens

Roomboter amandelletter 3 in 1

3 Heerlijke letters naar keuze in mooie doos

Drie heerlijke roomboter amandelletters in één doos. Maak een leuke combinatie van de letters om jouw relaties of personeel te verrassen. Want het zijn toppers (TOP) of misschien wil je ze bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar (TNX). Natuurlijk kan het ook zo zijn dat deze drie letters perfect aansluiten op jouw bedrijfsnaam, bestaande uit 3 karakters bijvoorbeeld.

Deze banketletters zijn gemaakt met de beste ingrediënten. Door onze banketbakkers gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Dat proef je!

De drie banketletters worden samen verpakt in een geschenkdoos. Naar wens kunnen wij de doos voorzien van een eigen ontwerp sticker. Zo heb je de ruimte om een bedrijfslogo en/of korte boodschap achter te laten.

Wij bezorgen door heel Nederland met een speciale bezorgservice! In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters met een speciaal transport op een pallet voor slechts €57,50.

Wij kunnen zowel op één als meerdere adressen de banketletters bezorgen. We hebben enkel een adressenbestand nodig en regelen verder de complete verzending.

Roomboter amandelletter 3 in 1

Specificaties

Inhoud 3 losse banketletter (samen 750 gram)

Downloads

Roomboter amandelletter 3 in 1

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is. 

Roomboter amandelletter 3 in 1

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Roomboter amandelletter 3 in 1

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 15,50
100 € 14,50
200 € 13,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!